Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
25 Април 12, 20:17 / Автор: Lancom
Новият преносим 3G / WiFi рутер TL-MR3040 на TP-Link позволява бързото създаване на безжична мрежа навсякъде и по всяко време
Моделът е подходящ за малки и средни фирми, специализирани събития и мобилни екипи
Разработчикът на мрежово оборудване TP-Link пусна на пазара нов преносим безжичен 3G рутер TL-MR3040, който позволява бързо и лесно създаване на WiFi мрежи навсякъде и по всяко време. Моделът, който се предлага от българската компания Lancom Bulgaria, преобръща представите за гъвкавост и скалируемост на безжичните мрежи и дава възможност на всяка малка, средна или стартираща фирма да създаде своя WiFi точка за достъп, когато и където е необходимо (в рамките на 3G покритието на мобилните оператори).

Рутерът поддържа скорост за пренос на данни от 150 Mbps и позволява на до пет потребители да споделят една WiFi мрежа със своите безжични устройства. Скоростта е достатъчна за провеждане на видеоконференции, гледане на видеосъдържание онлайн (стрийминг), игри в мрежа и много други ресурсоемки приложения. В комбинация с преносим 3G / 3.75G модем, моделът е особено подходящ за обезпечаване с интернет на конференции и специализирани събития, обучения, заведения, хотели и други туристически обекти, както и за мобилни офиси или друга работа в движение.

Поддържа водещите 3G стандарти

Рутерът е съвместим с всички модеми, работещи по мобилните стандарти за пренос на данни UMTS, EVDO, HSPA. Това го прави подходящ за използване в чужбина – не само защото лесно се побира в ръчния багаж, а и заради подръжката на различни 3G протоколи, работещи в различните държави.

Мощна вградена батерия

Wireless N Router TL-MR3040 разполага с вградена 2000mAh батерия, способна да захранва една споделена 802.11n мрежа над 4 часа, при максимално използване на нейната скорост и обхват. Освен това устройството може да бъде захранвано също посредством своя micro USB порт и допълнителен адаптер, както и през USB порта си – направо от лаптоп или настолен компютър.

Четири режима на работа

В зависимост от своите необходимости потребителите могат да използват TL-MR3040 в четири различни режима: 3G Router за съвместна работа с модем за мобилен интернет; Travel Router (AP) за бързо конфигуриране на безжична мрежа в хотелската стая, в конферентна зала, в палатков лагер; WISP Client Router за директна връзка с интернет оператор и Wireless Router – като стандартен безжичен рутер.

Множество възможности за употреба

TL-MR3040 е много удобен за бързото създаване на мобилен офис или мрежа за развлечения, които лесно могат да бъдат преместени на друго място. Освен за обезпечаване на малки офиси с безжичен интернет, моделът може да се използва и за добавяне на допълнителен мрежов капацитет в големи учреждения – например WiFi за гости. Удобството в случая е, че след като безжичната мрежа престане да ви трябва, можете просто да изключите устройството и да го пъхнете в джоба си. Поради своята независимост с него можете да създадете лесно безжична мрежа дори на плажа, в автомобила или във влака.

При непредвидени ситуации (например спиране на тока или падане на основната интернет връзка) TL-MR3040 може да се превърне в ценен бекъп, предоставяйки пълна независимост на екипа и обезпечавайки работата на фирмата в продължение на часове.

Характеристики

Рутерът разполага с един 10/100 Mbps RJ45 порт, един USB и един micro USB порт. Големината му е едва 100 на 62 на 16 мм., което го прави удобен за носене в джоба или в допълнителния отсек на чанта за лаптоп. Иновативният дизайн с лъскаво бяло покритие и приятен светлосин LED индикатор го превръща в атрактивно допълнение към всяко бюро или масичка.

За Контакти: 0885 90 52 99
 
Източник:
http://www.lancombg.com/index.shtml

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1116