Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
26 Април 12, 18:33 / Автор: PRates Agency
DRAG води преговори с още два национални отбора по колоездене
Шампионки по колоездене се срещнаха с фенове. Идват пак юни на тренировачен лагер преди Олимпияда, Лондон 2012 г.
На специална среща, организирана от фирма „Веломания”, десетки фенове на колоезденето взеха лични автографи от едни от най-добрите състезателки в света. Световни, олимпийски и европейски шампионки, момичетата от националния отбор на Украйна озариха с чар представителния магазин DRAG ZONE на бул. България 7А.

Любов Шулика, Светлана Галюк, Лесия Калитовска, Олена Тсос, Елисавета Бочкарова, Анна Соловей, Ирина Папежук и Анжела Примак с усмивки раздаваха автографи и се снимаха със своите фенове. „Нашите момичета”, както са известни във „Веломания”, се подписаха и на „Златната стена” в магазина – с окачени множество техни снимки като победителки в престижни колоездачни състезания.

Момичетата поставят завидни успехи и подобряват лични рекорди, благодарение на велосипеди DRAG. Само за четири години те носят на страната си повече 50 медала. Финният дизайн, стилният вид и високото качество на велосипедите им не остават незабелязани и от други национални отбори, с които вече се водят преговори за съвместна дейност. Драгомир Кузов, собственик и изпълнилен директор на „Веломания” изрази надежда скоро и български състезатели да стъпят на почитната стълбица.

Специално за събитието бе дошъл и велопътешественикът Вячеслав Стоянов, който подготвя поредните веломаратони в България и първия фестивал на колела.
На снимката: Любов Шулика.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency Ltd.
0888 86 80 86 

Източник: http://www.velomania-bg.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1185