Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
26 Април 12, 16:38 / Автор: Ин Тайм
Ин Тайм ООД организира безплатен семинар на тема “Как да разширя бизнеса си без риск - Плащане при доставка на моите стоки в чужбина”
Ин Тайм ООД стартира поредица от безплатни семинари за малкия и среден бизнес в България. Първият от тях на тема “Как да разширя бизнеса си без риск - Плащане при доставка на моите стоки в чужбина” ще се проведе на дата 18 май 2012 г. (петък) между 09:30-12:00 в централния офис на фирмата на адрес: ул. Неделчо Бончев 41, гр. София.
Полезни съвети за оптимизиране и развитие на своя бизнес и логистика ще намерят:

- Собствениците на малки и средни фирми, които нямат ресурс да изградят своя международна логистична система и желаят да стъпят на нов пазар
- Всеки, който започва бизнес с нов международен партньор
- Собствениците на електронни магазини, които искат да продават извън България
- Всички, който търгуват извън България

Основните акценти в програмата ще са навлизането на нови пазари с помощта на логистичен партньор, чрез елиминиране на следните рискове и подобряване на следните показатели:

- Елиминиране на риска при плащане
- Подобряване на паричния поток
- Повишаване на удовлетвореността на клиентите

Посещението на семинара е безплатно, но е възможно само след предварителна регистрация! Местата са ограничени и записването и запълването на местата става по датата на регистрация.

Можете да научите повече за семинара и да заявите своето място тук: http://www.intime.bg/pages/seminars/?utm_source=pr&utm_medium=textlink&utm_campaign=cod

***
За Ин Тайм ООД

Компанията ИН ТАЙМ ООД е създадена през 1990 г. и първа започва предлагането на вътрешни куриерски услуги в България. Мрежата от общо 35 бюра покрива 100% територията на страната, като превозът на пратките се извършва изцяло със собствен транспорт. Това позволява на компанията да предлага изключително широка гама от услуги с различно време на доставка. В качеството си на оторизирана фирма - изпълнител за услугите на UPS за България, от 20 години Ин Тайм предлага най-високо качество международни куриерски услуги. Широката гама от услуги с добавена стойност за клиента непрекъснато се обновява, за да отговори на динамично променящите се потребности на пазара. С помощта 266 самолета, собственост на UPS и 316 чартърни, 408 000 служители гарантират, че Вашите лични и служебни пратки - писма, мостри, каталози, резервни части, уреди и апаратура, книги и др. ще достигнат до получателите си в над 215 страни и територии по света. Ежедневно в системата на UPS преминават 15,1 милиона пакета и документа.

За Контакти:

http://www.intime.bg/pages/seminars/?utm_source=pr&utm_medium=textlink&utm_campaign=cod

Източник:
http://www.intime.bg/pages/seminars/?utm_source=pr&utm_medium=textlink&utm_campaign=cod

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0886