Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

27 Април 12, 08:20 / Автор: Интер Експо Център – София
БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ 2012 ИНОВАЦИИ, ДИСКУСИИ, БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ
От 15 до 18 май 2012 г. в Интер Експо Център-София, се провежда 46-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Събитието е под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз.
От 15 до 18 май 2012 г. в Интер Експо Център-София, се провежда 46-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Събитието е под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз.

Изложбените експонати представят нови поколения клинично-лабораторна и диагностична апаратура, медицинска техника и дентално оборудване, инструменти, реактиви, консумативи и други продукти за лечение от световната практика. Те ще станат достояние на широк кръг специалисти от болници, ДКЦ, медицински и дентални клиники.

Нововъведенията показват добрите медицински практики и поставят акцент както върху стандарта на услугите, предоставяни от здравните специалисти, така и върху комфорта на пациентите.

БУЛМЕДИКА представя иновативни системи и апарати за по-висока прецизност в диагностиката, продукти и апарати за ефективна анализаторска дейност, нови методи за възстановяване и профилактика и др. БУЛДЕНТАЛ помага прогресивните технологии, апаратура и продукти да навлязат по-бързо в практиката по имплантология, хирургия, протетика и т.н. Предлаганите софтуерни продукти осигуряват лесна, прецизна и сигурна работа на професионалистите от здравната сфера.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ е платформа за контакти и делови инициативи на съсловните организации и широк кръг специалисти и експерти в здравеопазването. За тях са предвидени дискусии, демонстрации, фирмени презентации и семинари по актуални и полезни за медицинската общност теми.

Агенция Булгарреклама, вестник “Форум медикус” и Българското национално радио организират на 15 май 2012 г. дискусионен форум на тема “Лекарствената политика – партньорство за здраве”. Очаква се в дискусията да се включат представители на отговорните институции в здравеопазването, на фармацевтичния бранш, пациентски и обществени организации, фармаколози, фармацевти, мениджъри, журналисти.

Четиридневна научна програма от практически курсове и лекции по актуални теми от областта на денталната медицина подготвя Асоциация Sofia Dental Meeting в сътрудничество с Агенция Булгарреклама.

За първа година БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ ще бъде домакин на официалната церемония по награждаването на победителите в V юбилейно издание на Националния дентален конкурс “Усмивка на годината” – наградите на в-к “Дентал Трибюн” (16 май 2012 г.).
Постерна сесия на печелилите досега дентални лекари и техните постижения ще пресъздаде четиригодишната история на конкурса “Усмивка на годината”.

За трета поредна година Националната пациентска организация е партньор на БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ и ще предложи на посетителите безплатни скринингови изследвания за социално-значими заболявания. Прегледите са за метаболитен синдром и затлъстяване (15 май), хронични вирусни хепатити - тестове за хепатит B и C (16 май), сърдечносъдови рискови фактори (17 май) и Диабет Тип 2 (18 май). През първите три дни изследванията са в часовия диапазон 10.00-16.00 часа, а на 18 май - 10.00-14.00 часа.

БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ очаква своите посетители от 15 до 17 май (вторник-четвъртък) от 10.00 до 18.00 часа, на 18 май (петък) до 16.00 часа.

За повече информация: www.bulmedica.bg

За Контакти:

Люба Личева 02/9655 289 

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1123