Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

09 Май 12, 14:47 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Световен експерт в медиите и технологиите ще сподели в София идеи за успешен бизнес в интернет
Марвин Лиао ще участва в специалното издание на Клуб Investor.bg на тема „Как да направите вашата марка успешна в интернет?“
София, 09.05.2012 г. Експерт с дългогодишен опит в областта на медиите и технологиите пристига в София за участие в дискусия, организирана от Клуб Investor.bg, на тема „Как да направите вашата марка успешна в интернет?“. Марвин Лиао, работил над 10 години в международната интернет компания Yahoo!, развивал над 12 години експертни познания в медийния и технологичния бранш и управлявал големи мултифункционални екипи в редица държави, ще участва в специалното издание на Клуб Investor.bg, което ще се проведе на 22 май 2012 г. от 18:30 ч. в „Гранд хотел София“.

Експертът ще разкаже какви са последните тенденции в онлайн рекламата, таблетите, мобилните приложения, видео рекламата и какво предстои да се случва занапред в този сектор. Освен това той ще сподели опита си относно най-добрите идеи за кампании и най-интересните случаи от практиката си.

Азиатско-тихоокеанският регион и Централна и Източна Европа са регионите, които са най-атрактивни по отношение на бъдещия ръст в онлайн сектора, смята Марвин Лиао. „Мисля, че ръстът на Балканите като цяло ще бъде много висок през следващите години – от двуцифрен порядък. Ако говорим искрено обаче това се дължи основно на ниската база, от която той тръгва. Въпреки това умните играчи имат множество възможности да се поучат и да заимстват идеи от другите по-развити пазари и играчи“, заявява експертът в специално интервю за Investor.bg.
Марвин Лиао очаква рекламите да стават все по-социални – подобно на тези, които Twitter и Facebook предлагат. “Наред с това забелязвам, че видеото става все по-важна част от медийния микс с разпространението на високоскоростния интернет. Смятам също, че ръстът на рекламните мрежи навсякъде по света ще води до все по-автоматизирано закупуване на реклама, което ще промени коренно света на интернет рекламата”, казва още той пред Investor.bg.

Предизвикателство за участниците в предстоящата дискусия „Как да направите вашата марка успешна в интернет?“ ще бъде възможността да зададат на Марвин Лиао своите въпроси и да получат лично от специалиста работещи съвети за развитието на своя бизнес. Участниците могат да задават и предварително въпроси на е-mail club@investor.bg.

Марвин Лиао е заемал отговорни длъжности в областта на продажбите, бизнес развитието, маркетинга и рекламата, свързани с дейността на компанията на пазари като Азия, Европа, Латинска Америка и САЩ. Последната му позиция в Yahoo! е търговски директор за Европа, Близкия Изток и Африка. В момента Марвин е в борда на директорите на редица онлайн компании, базирани в различни части на света.

Регистрацията за участие в събитието и допълнителна информация може да бъде намерена на http://www.investor.bg/club

За контакти:
Катрин Иванова - Мениджър събития
katrin.ivanova@Investor.bg
тел: +359 2 812 9 831
моб: +359 894 717 226


За Клуб Investor.bg


Клуб Investor.bg е клубът на инвестиционната общност в България и на всички, които се интересуват от пазарите и тяхното развитие. Мисията на Клуб Investor.bg е да подкрепя развитието на бизнеса и добрите корпоративни практики на компаниите, като осигурява професионално мнение по актуални теми от света на бизнеса и финансите и среща инвестиционната общност с водещи професионалисти от света на бизнеса. Клуб Investor.bg се провежда от 2007 година и е утвърдена платформа за дискусии на теми, свързани с българската и международната икономика и финансовите пазари.



Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.077