Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
08 Май 12, 22:44 / Автор: www.estheticprivilege.bg
ГОЛФ ТУРНИР И ТЕРАПИИ В 99,995% ЧИСТ ВЪЗДУХ
NATURA BISSE организира първия си голф турнир и представя NB-Bubble ритуал с чист въздух
12 Май 2012г. – събота, Пирин Голф & Кънтри Клуб в Банско в ще е домакин на уникален по рода си голф турнир организиран от козметичния лидер NATURA BISSÉ Barcelona. Събитие в такъв формат се провежда за първи път, като инициативата е изцяло на изключителния представител за България - Esthetic Privilege Ltd.

Изборът на голфа като спорт, чиито фенове ще могат да са първите, които ще видят последните иновации сред терапиите на испанската марка не е случаен.

Чистата природа, красотата и спокойствието на ландшафта, както и безспорния лукс, който игрището носи са точните детайли, от които NATURA BISSE има нужда, за да представи последната си иновация.

NATURA BISSE-Bubble ритуал с чист въздух е нова концепция терапии за лицето и тяло, извършени в рамките на чиста околна среда, където се диша 99,995% чист въздух. Ритуалът е уникален и несравним в ароматна околна среда, с нежна музика и настройка за пълноценна почивка.

От Испания ще пристигне специалният гост - г-жа Елена Сера, директор "Корпоративни връзки с обществеността и комуникации" на NATURA BISSE Barcelona. Паралелно с турнира ще протече и представяне на новите продукти и услуги на първата козметика в света, избрала диаманта за свой партньор.

Г-жа Грети Гарсия, изп.директор на Esthetic Privilege Ltd. ще награди победителите в турнира, както и ще представи на гостите последните тенденции в глобалната борба срещу стареенето.

За Контакти: pr@eventa.bg

Източник:
http://www.estheticprivilege.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6087