Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
09 Май 12, 15:49 / Автор: LG
LG налага нов стандарт за качество и достъпност със своята оптимизирана серия IPS монитори
София, 09.05.2012 г. – LG Electronics анонсира своята нова гама монитори IPS4. Моделите са снабдени с In-Plane Switching (IPS) панели вместо с конвенционалните Twisted Nematic (TN). По този начин възпроизвеждат картина с изключително точни цветове, високо качество на изображенията и широк ъгъл на гледане, при който не се наблюдава промяна на цветовете, независимо от позицията на зрителите.
Серията монитори IPS4 на LG осигурява отлично качество на картината, реалистични изображения, наситени цветове и максимален комфорт за зрителите

София, 09.05.2012 г. – LG Electronics анонсира своята нова гама монитори IPS4. Моделите са снабдени с In-Plane Switching (IPS) панели вместо с конвенционалните Twisted Nematic (TN). По този начин възпроизвеждат картина с изключително точни цветове, високо качество на изображенията и широк ъгъл на гледане, при който не се наблюдава промяна на цветовете, независимо от позицията на зрителите.

Благодарение на впечатляващо широкия ъгъл на гледане (178 градуса), новите IPS монитори позволяват на потребителите да се наслаждават на отлична картина без вариации на цветовете, без значение дали са прави, седнали или легнали удобно пред монитора. Технологията Smooth Color Change също така елиминира трептенето, което често се наблюдава при по-динамични сцени, спортни програми или видео игри. По този начин се намалява умората в очите на зрителите, дори при по-продължително гледане. Резултатът от съчетанието на всички тези технологии се изразява в по-пълноценно и комфортно изживяване на потребителите.

С по-наситени багри и намалени вариации на цветовете, серията IPS4 възпроизвежда изключително реални изображения, като по този начин елиминира разминаването между оригиналната картина и тази, която пресъздава мониторът. С оглед на това IPS4 мониторите се превръщат в идеално решение за любителите на фотографията и тези, които се занимават с обработка на видео съдържание.

“Въпреки че реализират добри продажби и доминират на пазара за професионални продукти, IPS мониторите не се радваха на популярност сред масовите потребители заради високата цена налагана от скъпоструващите IPS панели”, коментира Дж. Дж. Лий, вицепрезидент и ръководител на IT Business отдела в подразделението LG Home Entertainment Company. „С представянето на достъпната IPS4 серия LG прави огромна стъпка в посока превръщането на IPS мониторите в подходящо решение за всеки дом”.

Допълнително предимство на гамата IPS4 дава богатият набор от лесни за управление функции, налични на моделите. Сред тях е функцията Dual Smart Solution, която позволява разделянето на екрана само с натискането на един бутон, като създава дори две ленти със задачи и два автоматично настроени уеб екрана. Функцията Dual Screen извършва необходимите автоматични настройки за оразмеряване на екрана, така че той да бъде разделен на няколко прозореца, в които се показват различни уеб страници. Така извършването на няколко операции едновременно е по-лесно от всякога.

В допълнение LG подобрява и енергийната ефективност на новите си монитори. Моделите се отличават с дизайн, който позволява отлично разположение на кабелите, като елиминира неприятния хаос, свързан с окабеляването. Серията IPS4 осигурява значително по-висока енергийна ефективност в сравнение с LED мониторите, без това да оказва негативно влияние върху качеството на картината.

От началото на месец май гамата IPS4 на LG се предлага в Азия, а през следващите няколко седмици продуктите ще бъдат представени и в Европа и Северна Америка.

За IPS мониторите на LG
LG предлага широк набор от 3D монитори и телевизори от ново поколение, оборудвани с екрани с усъвършенствана In-Plane Switching (IPS) технология. IPS мониторите на LG пресъздават изключително реалистични образи с високо качество, а цветовете на картината не се променят дори при промяна на ъгъла на виждане. Технологията Smooth Color Change позволява на зрителите да се наслаждават на емоциите от екрана при по-комфортни условия, дори когато прекарват по-дълго време пред монитора.

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Едновременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
т: 02 989 51 15 , м: 0885 769 556 и @: martin.maev@amic.bg

Източник:
www.lge.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4901