Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
10 Май 12, 10:07 / Автор: LG
Стилният LG Optimus L7 вече се предлага в България
София, 10.05.12 г. – Смартфонът LG Optimus L7, част от L-Style серията на LG с новата концепция за дизайн на компанията вече се предлага в България в бял и черен цвят. Той e снабден с най-големия дисплей в своя клас от 4,3 инча и използва последната версия на операционната система на Google Ice Cream Sandwich.
Последният модел от L-Style серията предлага най-големия дисплей в класа си и работи с Ice Cream Sandwich

София, 10.05.12 г. – Смартфонът LG Optimus L7, част от L-Style серията на LG с новата концепция за дизайн на компанията вече се предлага в България в бял и черен цвят. Той e снабден с най-големия дисплей в своя клас от 4,3 инча и използва последната версия на операционната система на Google Ice Cream Sandwich.

Смартфонът е най-високият клас от стилната L-Style серия на LG. Серията има за цел да отличи моделите на марката от останалите продукти на пазара като предложи елегантен външен вид с прави форми. Изисканият дизайн се допълва от приятни метални елементи поставени от двете страни на модела, липсата на физически бутони и плъзгащ се капак за MicroUSB порта. Тези елементи бяха използвани и на дизайнерския модел PRADA Phone by LG 3.0, които модната къща PRADA и LG представиха по-рано през годината, което допълва усещането за красив и модерен телефон.

Optimus L7 е снабден с най-големия екран в сравнение с другите модели от неговия клас от 4,3 инча (800х480 пиксела). Екранът използва технологията за дисплей NOVA, която подобрява яркостта на картината. Това позволява лесното четене на текст или забавление с мултимедия дори и на пряка слънчева светлина.

Optimus L7 разполага с подобрена 5 MP камера с Full HD видеозапис, а автофокусът й се осъществява за шест десети от секундата. По този начин потребителите могат да заснемат важните моменти, когато и където им се наложи.

Смартфонът е снабден с 1 GHz процесор и използва най-новата версия на Android – Ice Cream Sandwich. Това позволява бързата и безпроблемна работа с няколко приложения едновременно и потребителите ще могат да слушат музика, преглеждат своя Facebook профил или да сърфират в интернет едновременно. LG е разработила и нов интерфейс за Android Ice Cream Sandwich, за още по-приятна работа с телефона и допълнение към красивия му външен вид.

Можете да изгледате кратък видео клип, представящ модела от: http://youtu.be/lQgM8j6jzwM

Технически характеристики:

- Процесор: 1 GHz
- Памет: до 2,7 GB вътрешна памет
- Дисплей: 4,3 инча WVGA
- Камера: 5.0 MP AF с LED светкавица / предна VGA камера
- Операционна система: Android 4.0 Sandwich
- Батерия: 1,700mAh
- Размери: 125,5 x 67 x 8,7 (мм)

За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на www.lgе.com.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
т: 02 989 51 15 , м: 0885 769 556 и @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
www.lge.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5371