Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

10 Май 12, 17:42 / Автор: Атос България
Atos и SAP задълбочават партньорството си
Atos сключи споразумение със SAP и вече предлага всички видове SAP продукти, услуги и решения на световния лидер за бизнес софтуер.
Атос България вече предлага всички видове услуги и решения на SAP

София, 10 май 2012 г. – Atos сключи споразумение със SAP и вече предлага всички видове SAP продукти, услуги и решения на световния лидер за бизнес софтуер. Задълбоченото партньорство ще донесе добавена стойност на клиентите на Atos, които ще се възползват от доставката и внедряването на SAP решения на едно място от един доставчик. Atos е един от само трите глобални партньора (value-added reseller - VAR) на SAP.

Веска Давидова, управител на Атос България, сподели: “Партньорството със SAP ще улесни клиентите ни при реализирането на технологични проекти, тъй като вече можем да им предложим всички видове услуги и технологии на лидера при бизнес приложенията. След като станахме най-големият SAP интегратор в страната, следващата ни цел е да бъдем в България и най-големият доставчик на пълния набор от SAP услуги - от внедряването до услугите по поддръжка.”

Освен глобален VAR партньор Atos е SAP Global Services партньор и SAP-сертифициран доставчик на хостинг услуги и управление на приложения. Atos разполага със седем глобални центъра, от които доставя услуги за управление на приложения за SAP решения. В България компанията е представена от висококвалифициран екип с дългогодишен опит и дълбоки индустриални познания.

Глобалната VAR програма на SAP има високи критерии за включване - широко географско присъствие на компанията, дългогодишен опит като доставчик, богат диапазон на предоставяни услуги, както и високи обороти от реализиране на SAP решения.

Източник: Атос България

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.099