Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
14 Май 12, 13:32 / Автор: LG
LG представи безжични високоговорители за работа с умни устройства
София, 14.05.2012 г. – LG Electronics представи своята нова гама от докинг станции с високоговорители, в която се включват моделите ND8520, ND5520, ND4520 и ND3520. Моделите предлагат възможности за свързаност с умни мобилни устройства и удобство със сензорни екран и интуитивен интерфейс.
Новите модели високоговорители предлагат кристалночист звук, безжичен стрийминг, сензорни екрани и възможност за работа с две устройства

София, 14.05.2012 г. – LG Electronics представи своята нова гама от докинг станции с високоговорители, в която се включват моделите ND8520, ND5520, ND4520 и ND3520. Моделите предлагат възможности за свързаност с умни мобилни устройства и удобство със сензорни екран и интуитивен интерфейс.

„Умните устройства вече са част от нашето всекидневие. Сега е по-лесно от всякога за хората да се наслаждават на съдържанието, което ги интересува. Без значение дали става въпрос за филми, аудио уроци, игри или музика те имат достъп до тях навсякъде и по всяко време“, каза Хавис Куон, президент и главен изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company. „Тази тенденция създаде нуждата от ново поколение интелигентни периферни устройства. Докинг станциите на LG са създадени именно, за да отговорят на тази нужда. Те съчетават нови технологии, които работят безпроблемно с умни устройства и са с красив дизайн”.

AirPlay: Лесно прехвърляне (стрийминг) на съдържание и първокласен звук
Докинг станцията с високоговорители ND8520 е специално създадена за работа с мобилните устройствата на Apple. Това различава модела от обикновените докинг станции, поддържащи AirPlay за връзка с iPhone, iPod и iPad. Благодарение на възможностите за безжичен стрийминг с ND8520 потребителите могат да слушат музика без нуждата от кабели или допълнителни устройства. Функцията AirPlay позволява свързването на станцията и с по-големите продукти на Apple като iPad и мобилните компютри MacBook.

Интерфейсът на станцията ND8520 е изключително интуитивен и няма да затрудни дори човек без никакви технически познания. Той наподобява интерфейса на смартфон и се управлява от сензорен екран. Чрез него можете лесно да разглеждате и работите с всички функции на докинг станцията, включително списъци с музика записани на външни устройства. Например, ако прекарате пръста си през сензорния екран ще ви се покаже списък с песните, които слушате в момента, а отстрани на екрана са разположени икони за менютата и други функции, включително радио.

Докинг станцията ND8520 предлага чист и плътен звук за своя компактен 2.1-канален високоговорител с мощност 80W. Той възпроизвежда дори дълбоки басови тонове благодарение на технологията за намаляване на шума. Моделът е с атрактивен дизайн във формата на куб и ще добави малко стил към всяка стая.

ND8520 разполага и с няколко допълнителни възможности, които увеличават неговата функционалност. Докинг станцията има USB порт и може да възпроизвежда музика от форматите MP3 и WMA. Моделът предлага и вградено FM радио и часовник с аларма. Всички функции могат да се управляват както от собственото дистанционно управление на станцията, така и от Bluetooth приложението на LG, за смартфон.

Безжичен стрийминг за устройства работещи с Android и iOS
Вторият модел от серията докинг станции с високоговорители ND5520 предлага изключително удобство в съчетание с двуканален говорител с мощност 30W. Моделът позволява стрийминг чрез Bluetooth и дава възможност на потребителите да се наслаждават на музикалната си колекция от своя смартфон безжично. ND5520 също служи и като докинг станция за устройства работещи с операционна система iOS или Android. Това позволява слушането на музика с кристалночист звук без значение от умното устройство, с което разполагат.

За повече удобство потребителите могат да използват своя смартфон като дистанционно управление за докинг станцията, а за целта трябва само да свалят Bluetooth приложението за смартфон. Така те ще могат да работят с познат интерфейс, докато слушат музика. ND5520 също разполага с FM радио и часовник с аларма. Моделът е с компактни размери в бял цвят и алуминиева рамка, което намаля теглото му до 3,6 килограма.

Освен моделите ND8520 и ND5520 LG също представи ND4520 и ND3520. ND4520 работи с шест АА батерии и така позволява на потребителите да слушат музика с високо качество на звука, където и да се намират. ND3520 спечели наградата за дизайн iF за своя модерен външен вид с метални елементи. Той позволява връзка с устройства базирани на операционната система Android посредством Bluetooth.

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на телевизори, монитори, бизнес дисплей, системи за домашно кино, персонални компютри и системи за сигурност. Едновременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите. Потребителските продукти на LG включват: CINEMA 3D Smart телевизори, OLED телевизори, IPS монитори, системи за домашно кино, Blu-rayТМ плеъри, мишки-скенери и външни устройства за съхранение на данни. Бизнес продуктите на LG включват digital signage дисплей, системи за видео конференции и охранителни камери базирани на IP протокол.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
T: 02 989 51 15, М: 0885 769 556 и @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
www.lge.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1116