Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Храни

Вземи в gLOG
13 Май 12, 21:47 / Автор: Key Experts Group
Cappy представи новия „Цял Портокал” онлайн
Това, което прави Cappy Цял Портокал различен, е иновативният метод на производство Whole Press™, който позволява да се извлече не само сока, но и повече от хранителните съставки от всички части на плода, включително пулпата, сърцевината на плода и месестата бяла част.
Иновативен подход избра Cappy за представянето на своя нов продукт Cappy Цял Портокал – онлайн репортаж, за който чаровната Силвия Лулчева влезе в ролята на "звезден репортер", за да разбере всичко за първият продукт на българския пазар, произведен по иновативната технология Whole Press™, която извлича повече от полезните съставки на целия плод.

Интервюто на Силвия Лулчева с проф. Божидар Попов - председател на Българското дружество по хранене и диететика отваря голямата тема за ползите за здравето, които ни носят пресните плодове и зеленчуци, за натовареното ежедневие, което не ни позволява да приемаме необходимите количества и за начините да си набавяме повече от полезните съставки на плода като новият Cappy Цял Портокал. 

Цялото интервю можете да гледате тук: www.cappy.bg/conference

Това, което прави Cappy Цял Портокал различен, е иновативният метод на производство Whole Press™, който позволява да се извлече не само сока, но и повече от хранителните съставки от всички части на плода, включително пулпата, сърцевината на плода и месестата бяла част. Cappy инвестира своя 50 годишен опит и знанията на най-добрите си експерти в изследването на допълнителните ползи от портокалите и разработването на иновационната технология, която извлича повече ползи от всеки плод. 

Cappy Цял Портокал е повече от сок. Това е напитката, която най-много се доближава до това, да изядеш един вкусен и сочен цял плод. Иновативният продукт носи естествени ползи от целия портокал, включително фитонутриенти (като полифеноли), Витамин С и калий. В една чаша 200 мл Cappy Цял Портокал се съдържат толкова фитонутриенти (полифеноли), колкото в един средно голям портокал и 70% повече полифеноли от обикновен 100% портокалов сок. 

Cappy Цял Портокал се предлага в кутии от 1L и ни дава възможност да си набавим в бърза и удобна форма повече от доказаните ползи от портокалите, в сравнение с обикновените портокалови сокове. Този иновативен продукт е още един пример за непрекъснатия стремеж на компанията Coca-Cola да предлага разнообразни възможности за информиран избор и балансиран хранителен режим. 

Ето и някои интересни факти, които обясняват защо новият Cappy Цял Портокал е повече от сок:

• Тази вкусна и единствена по рода си портокалова напитка е най-близкото нещо до изяждането на цял портокал.
• Единствената по рода си напитка, която се произвежда по уникалния и иновативен метод за извличане на повече полезни вещества от плода: Whole Press™. Така, за разлика от соковете, произведени по традиционна технология, които извличат само сока от плода, Cappy Цял Портокал извлича полезни съставки от целия плод: пулпата, сърцевината на плода и месестата бяла част.
• Портокалите са добър източник на фитонутриенти, например полифеноли. В една чаша Cappy Цял Портокал се съдържат толкова фитонутриенти (полифеноли), колкото в един средно голям портокал. Фитонутриентите са част от системата за естествена защита на растенията, а най-голямо количество от тях обикновено се натрупва в кората на плода. 

Опитайте и Cappy Цяла Ябълка – иновация, която носи естествените ползи от цялата ябълка и е източник на фибри. Една порция от 200 мл съдържа толкова фибри, колкото една средно голяма ябълка и два пъти повече фибри от нефилтриран ябълков сок (филтрираният или бистър ябълков сок съдържа само следи от фибри). Това е възможно също благодарение на нашия метод Whole Press™, който запазва богатството от съставки на цялата ябълка: месеста част на плода, кора, и сърцевина, която е особено богата на фибри.

За допълнителна информация:

Кристиана Чакърова
Мениджър Корпоративни комуникации на Кока-Кола ХБК България
M: 0899990025
E-Мail: Kristiana.Chakarova@cchellenic.com

Източник: 
Key Experts Group

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1634