Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

15 Май 12, 17:28 / Автор: Балкан Сървисис
Балкан Сървисис пусна първото внедряване на Atlantis ERP по SaaS модела в XCoSports
Решението работи в собствен център за данни на Балкан Сървисис
XCoSports стана първата компания в България, която използва ERP системата Atlantis ERP срещу месечен наем на лицензите и сървърите (по модела SaaS – Software as a Service). Приложението работи върху сървъри които физически се намират и се поддържат в центъра за данни на Балкан Сървисис.

"Както в спорта, така и в бизнеса е много важно да се ползват най-подходящите и най-новите технологии. Избрахме SaaS модела, защото това ни позволява да се фокусираме върху бизнеса ни и да инвестираме в него, вместо да купуваме лицензи, сървъри и да развиваме ИТ компетенции" – казва Дарина Тодорова, управител на XCoSports.

"В бъдеще, компаниите които ще ползват лицензи по SaaS модел ще бъдат точно толкова, колкото и компаниите които си купуват автомобили на лизинг" - прогнозира Филип Мутафис, управител на Балкан Сървисис. "В момента реализираме проект по оперативна програма "Технологична модернизация", който ще ни позволи да предлагаме тази услуга по-мащабно."

Повече за XCoSports

XCoSports България е водещ вносител на висококачествена екипировка за планини и спортове на открито и представител за България на марките: GoPro Cameras, Scarpa, Silva, Gerber, DirectAlpine, Genuine Guide Gear G3, ABS Airbag, Blue Ice, Ortik, NST Labs, PowerTrekk, Black Diamond. За допълнителна информация – www.XCoSports.com.

Повече за Балкан Сървисис

Балкан Сървисис ООД (http://balkanservices.com/) предлага консултантски услуги в сферата на приложенията за управление на бизнеса с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management). Повече информация за предлаганите от компанията SaaS решения е достъпна на този адрес:
http://new.balkanservices.com/services.php?id=SAAS

За Контакти: + 359 885 90 52 99 

Източник:
www.balkanservices.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1131