Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
17 Май 12, 12:50 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ПОКАНА ДО МЕДИИТЕ за дискусия с Марвин Лиао през призмата на неговия 10-годишен опит в Yahoo на тема „Как да направите вашата марка успешна в интернет?”
22.05.2012 г., вторник, 18:30 ч., „Гранд хотел София“, гр. София

Уважаеми колеги,

Клуб Investor.bg има удоволствието да ви покани на дискусия на тема „Как да направите вашата марка успешна в интернет?, която ще се състои на 22 май 2012 г. (вторник) от 18:30 часа в „Гранд хотел София“,  гр. София. Участие в нея ще вземеМарвин Лиао, експерт с дългогодишен опит в областта на медиите и технологиите.

Марвин Лиао е работил над 10 години в международната интернет компания Yahoo!, над 12 години развива експертни познания в медийния и технологичния бранш и е управлявал големи мултифункционални екипи в редица държави.

Експертът ще разкаже какви са последните тенденции в онлайн рекламата, таблетите, мобилните приложения, видео рекламата и какво предстои да се случва тепърва в този сектор. Освен това той ще сподели опита си относно най-добрите идеи за кампании и най-интересните случаи от практиката си.

Марвин Лиао е заемал отговорни длъжности в областта на продажбите, бизнес развитието, маркетинга и рекламата, свързани с дейността на компанията на пазари като Азия, Европа, Латинска Америка и САЩ. Последната му позиция в Yahoo! е търговски директор за Европа, Близкия Изток и Африка. В момента Марвин е в борда на директорите на редица онлайн компании, базирани в различни части на света.

Предизвикателство за участниците в събитието ще бъде възможността да зададат на Марвин Лиао своите въпроси и да получат лично от специалиста работещи съвети за развитието на своя бизнес. Участниците могат да задават и предварително въпроси на е-mail club@investor.bg

Специалното издание на клуб Investor – Talking with Marvin  се осъществява с подкрепата на Microsoft.

За контакти:

Катрин Иванова - Мениджър събития

katrin.ivanova@Investor.bg

тел: +359 2 812 9 831

моб: +359 894 717 226

 

 

За Клуб Investor.bg


 

Клуб Investor.bg е клубът на инвестиционната общност в България и на всички,които се интересуват от пазарите и тяхното развитие. Мисията на Клуб Investor.bg е да подкрепя развитието на бизнеса и добрите корпоративни практики на компаниите, като осигурява професионално мнение по актуални теми от света на бизнеса и финансите и среща инвестиционната общност с водещи професионалисти от света на бизнеса. Клуб Investor.bg се провежда от 2007 година и е утвърдена платформа за дискусии на теми, свързани с българската и международната икономика и финансовите пазари.

 Източник: Комуникационна агенция PRoWay  

 

 

 

 

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1469