Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
17 Май 12, 16:45 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Успешни бизнес практики от управлението нa модни, козметични и мебелни вериги ще бъдат представени на „MySuccess.bg in RETAIL – Клиентът в центъра на всичко!”
Форумът, организиран от Списание ENTERPRISE, акцентира върху управлението нa модните, козметичните и мебелните вериги и вериги за техника и е 12-ти от поредицата MySuccess.bg – практики от бизнеса.

София, 17.05.2012 г. Последните тенденции в света на търговията и успешните проекти на водещи международни и български вериги и марки ще бъдат представени на предстоящия Практически бизнес форум MySuccess.bg in RETAIL – Клиентът в центъра на всичко!, който ще се проведе на 28 юни 2012 г. в София, хотел „Холидей Ин“. Форумът, организиран от Списание ENTERPRISE, акцентира върху управлението нa модните, козметичните и мебелните вериги и вериги за техника и е 12-ти от поредицата MySuccess.bg – практики от бизнеса.

Събитието е насочено към управители и собственици на търговски вериги за модни стоки, козметика, техника и мебели, които са както франчайзери, така и представителства на водещи международни марки в България. Пред участниците във форума ще бъдат представени и анализи на тенденциите при българските потребители на дрехи, обувки и козметика.

Основните акценти на бизнес форума ще бъдат новите предизвикателства пред ритейл индустрията в България, промените в нагласите на българския потребител, политиката на новите брандове, избрали 2012 г. за откриване на свои обекти в България и др. Участниците в дискусиите ще обсъдят също така промените на пазара на спортни стоки, навлизането на международни козметични вериги и дрогерии, психологията на пазаруването в МОЛ-а, както и кампаниите за привличане на клиенти.

Сред лекторите на събитието ще бъдат:

 Богомил Николов, Изпълнителен директор, Асоциация "Активни потребители"

 Валентин Василев, Управител, ДМ България ЕООД

 Иван Велков, Икономист и анализатор, Председател на НСНИ

 Иглика Йорданова, Мениджър ритейл услуги, Colliers

 Жанет Найденова, Управител, JNN Консулт ЕООД, Guerilla Marketing Coach

 Явор Янкулов, Доктор по икономика, преподавател в УНСС; мениджър обучения в E-training.bg

 Николай Тотов, Маркетинг мениджър, Plesio


Повече за форума – на http://retail.mysuccess.bg/


За Бизнес форумите MySuccess.bg

MySuccess.bg са бизнес събития, насочени към споделянето на успешен опит и практики в бизнеса от български мениджъри и чужди експерти. Първият Бизнес форум MySuccess.bg се проведе през април 2010 година като в него пътят към своя успех представиха 12 български мениджъра от всички сектори на бизнеса. До края на 2010 година бяха организирани и секторните MySuccess.bg in Pharmacy (Фармация) и MySuccess.bg in Retail (Бързооборотни стоки). През 2011 г. година се проведоха MySuccess.bg in Education (Образование и бизнес) и MySuccess.bg in CIBRE (Строителство, инфраструктура и бизнес имоти), MySuccess.bg in Finance (Финанси и банки), MySuccess.bg in CRM-BI (Системи за управление на взаимоотношенията с клиентите и Business Intelligence). Регионални Бизнес форуми MySuccess.bg бяха проведени в Пловдив, Бургас, Варна, Пазарджик и Сливен.

За Списание ENTERPRISE

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за мениджмънт и ERP, с контролирана дистрибуция. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Кратко, ясно и точно, първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира Бизнес форумите MySuccess.bg.


За информация и регистрация:

Надя Гогова

Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg


За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg
Източник:


Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0209