Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

16 Май 12, 18:10 / Автор: JAR Computers
Ново мултифункционално печатно устройство от Brother стъпва на българския пазар
Моделът е насочен към домакинства и малки фирми
Българската технологична верига JAR Computers пуска в своите магазини новото мултифункционално печатно устройство DCP-7057E на японския производител Brother. Моделът съчетава принер, копирна машина и скенер в едно и е предназначен за дома и малкия офис. Той е екологичен, отличава се с компактни размери и стилен дизайн, и е създаден за потребители, които търсят мощна функционалност, но на достъпна цена.

Екологични стандарти

DCP-7057Е е носител на сертификата ENERGY STAR, което за клиентите означава освен удовлетворение, че използват продукти, които щадят природата, също и по-малък разход на електрическа енергия. Консумативите са отделни и се подменят индивидуално, така потребителите сменят само този който е свършил и могат да върнат използваните консумативи на Brother, за безплатно рециклиране. Когато устройството е в режим Sleep консумира само 0,9 W електрическа енергия. То е определено за най-енергоспестяващото лазерно мултифункционално устройство от Brother.

Производителност и функции

Скоростта на печат на модела е до 20 стр. / мин., а разпечатването на първо копие става за по-малко от 10 секунди. Сред предимствата на печатащото устройство са също точно и ясно изобразяване на детайлите, високата резолюция при печат, както и мултифункционалната тава за единично подаване на хартия, която може да се използва за разпечатване на плътни носители или пощенски пликове. Стандартната тава за хартия от своя страна е с капацитет 250 листа, което спестява на клиентите постоянното прежареждане с хартия.Функциите на DCP-7057Е включват още печат в режим N в 1, където множество страници могат да се намалят до една А4 страница, режима Toner save mode (пестене на тонер) и др. Резолюцията е HQ1200 (2,400 x 600 dpi), а моделът се отличава още с лесен за употреба контролен панел с двуредов LCD дисплей.

Моделът се предлага с пълен консуматив в комплекта за 1000 стр., за разлика от повечето марки на пазара, при които касетата е старова. Той вече се продава в магазините на JAR Computers на специална цена от 219 лв с ДДС, която е валидна до неделя – 20 май, включително. В допълнение, всички Brother устройства са с три години гаранция, която изисква регистрация на сайта на компанията.

За Контакти: + 359 885 90 52 99 

Източник:
www.jarcomputers.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1395