Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

18 Май 12, 13:19 / Автор: LG
LG представи нова серия облачни монитори за бизнес потребители
София, 18.05.2012 г. – LG Electronics представи своята P-серия облачни монитори, която предлага на компаниите производителност сходна с тази на настолните и мобилни компютри. Мониторите, които са едновременно и тънки клиенти, са базирани на платформата на VMware и могат да бъдат свързани в мрежа. Те получават захранване и данни чрез Ethernet с технологията на Cisco UPoE (Cisco Universal Power Over Ethernet), което дава възможност за централно управление на ресурсите, по-добра сигурност на системата и намаляване на разходите.
Р-серията монитори подобрява ефективността на бизнеса, намалява разходите и заема по-малко пространство

София, 18.05.2012 г. – LG Electronics представи своята P-серия облачни монитори, която предлага на компаниите производителност сходна с тази на настолните и мобилни компютри. Мониторите, които са едновременно и тънки клиенти, са базирани на платформата на VMware и могат да бъдат свързани в мрежа. Те получават захранване и данни чрез Ethernet с технологията на Cisco UPoE (Cisco Universal Power Over Ethernet), което дава възможност за централно управление на ресурсите, по-добра сигурност на системата и намаляване на разходите.

“Новите модели са много привлекателна опция при създаването на работно място от ново поколение”, каза Дж. Дж. Лий, вицепрезидент и ръководител на IT Business отдела на LG Home Entertainment Company. “P-серията съчетава нови технологии – мрежови облачен монитор с LED панел. Тази комбинация, предлага нови възможности по отношение на ефективността на работното място и дава на LG значителна роля в сектора на виртуалните компютърни технологии”.

Технологията за нулеви клиенти на LG позволява използването на по-малко сървъри и така намалява необходимия хардуер за поддръжка на цялата система на организацията. Преди всичко софтуерът се управлява централно, което позволява потокът от данни да бъде по-лесно следен и блокиран, ако се наложи. Това осигурява по-добра защита от хакерски атаки, вируси и друг зловреден софтуер.

Всеки модел от серията облачни монитори се нуждае само от мрежови кабел (LAN), клавиатура и мишка, за да се превърне в напълно функционален компютър. Тънките клиенти не се нуждаят от процесор, памет или хард диск (в класическия смисъл на тези термини). Служителите не трябва да инсталират операционна система или друг софтуер, което намалява времето необходимо за поддръжка и разходите свързани с мониторите, като цяло.

Мониторите от P-серията на LG използват платформа на VMware, която следи за интеграцията им към сървъра. VMware е автоматизирана виртуална инфраструктура, която управлява мрежата и подобрява нейната ефективност. Така тя помага на фирмите да намалят разходите си. Тъй като, платформата е автоматизирана, осигуряването на IT услуги за всяка работна станция става по-бързо, а спазването на корпоративните правила гарантирано. Също така, софтуерът определя кога да се извърши бекъп на информацията и ъпдейт на системата без това да прекъсва работата на потребителя.

Технологията UPоE на Cisco е добър избор най-вече заради минималното си потребление на енергия. Тя захранва с електричество облачните монитори директно чрез мрежовия кабел. Благодарение на програмата EnergyWise, UPоE може да следи консумацията на електроенергия и да се настрои към по-голяма енергийна ефективност в реално време. Също така, технологията UPоE премахва нуждата от кабели и разклонители, което позволява на служителите да използват по-рационално работното си пространство.

Мониторите от P-серията на LG са снабдени със светодиодно задно осветяване (LED) и ще се предлагат с големина на екрана от 19 инча (N1910LZ) и 22 инча с технология UPоE (N2210WZ).

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация: www.lge.bg

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на телевизори, монитори, бизнес дисплей, системи за домашно кино, персонални компютри и системи за сигурност. Едновременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите. Потребителските продукти на LG включват: CINEMA 3D Smart телевизори, OLED телевизори, IPS монитори, системи за домашно кино, Blu-rayТМ плеъри, мишки-скенери и външни устройства за съхранение на данни. Бизнес продуктите на LG включват digital signage дисплей, системи за видео конференции и охранителни камери базирани на IP протокол.

За Контакти: Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
Т: 02 989 51 15 , М: 0885 769 556 и Е: martin.maev (at) amic.bg

Източник: www.lg.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1129