Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

21 Май 12, 16:37 / Автор: Ardency Consultung
Quintiles определена за „Най-добрата компания за клинични изследвания за ваксини” за 2012
Quintiles, световният и български лидер в био-фармацевтичните услуги, е определена за „Най-добрата компания за клинични изследвания за ваксини” през 2012 г.
Компанията е отличена на Годишните награди за постижения при изследванията за ваксини

София, 21 май 2012 г. – Quintiles, световният и български лидер в био-фармацевтичните услуги, е определена за „Най-добрата компания за клинични изследвания за ваксини” в Годишните награди за постижения в тази сфера през 2012 г. (Vaccine Industry Excellence Awards). Наградите отличават лидерите и новаторите в областта на ваксините. От 2007 г. до днес Quintiles работят над клиничните проучвания на повече от 150 ваксини, с участието на 300 000 пациенти по целия свят.

Изборът на най-добрата компания за клинични изследвания за ваксини се базира на препоръките на клиенти и на финалното решение на жури, което оценява по следните критерии – набор от услуги в нишови и ключови терапевтични сфери; използвани методи за подобряване на производителността или въвеждането на нови услуги; внимание и качество на отношението към клиента; ключови постижения и крайни резултати; изграждане и поддържане на настоящи и дългосрочни партньорства.

Г-жа Йорданка Николова, директор на Quintiles в България, отбеляза: “За нас е голяма чест, че сме носители на глобално отличие за лидерската позиция на Quintiles при клиничните изследвания. Също така сме много горди да представяме България на Европейските бизнес награди. Това е още едно признание за нашата отдаденост на развитието на качествени продукти, които се грижат за безопасността на пациентите и подобряват живота на милиони хора.”
През 2011 г. Куинтайлс България бе избрана да представлява страната ни на Европейските бизнес награди, които отличават компаниите в Европа с водещи успешни бизнес и етични практики.
 -

За Куинтайлс
Куинтайлс е единствената напълно интегрирана компания за биофармацевтични услуги, предлагаща клинични, бизнес, консултантски и финансови решения в целия свят. Организацията на Куинтайлс, с повече от 20 000 специалисти в 60 страни, работи с непоколебима отдаденост за пациенти, безопасност и етика. Куинтайлс помага на биофармацевтичните компании да управляват риска и да се възползват от възможностите в среда, характерна с непрекъсната си промяна. В България Куинтайлс е водеща компания за биофармацевтични услуги с над 120 високо квалифицирани специалисти.

Източник:
www.ardencyconsulting.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1506