Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

29 Май 12, 09:42 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Съвети за успешна онлайн търговия ще споделят водещи специалисти в бранша на семинар в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София
Събитието, организирано от дигитална агенция Interactive Share, ще се проведе на 31 май 2012 г.
София, 29.05.2012 г. Семинар на тема "Успешни онлайн търговци!", организиран от дигитална агенция Interactive Share, ще се проведе на 31.05.2012 г. в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София.

По време на събитието в зала „София“ на Световния търговски център собственици и управители на е-магазини ще имат възможността да получат практически съвети за това какви инструменти и онлайн рекламни канали да използват, за да увеличават своите продажби.

На семинара ще бъде представен анализ на ползваемостта на онлайн магазините, ще бъдат обсъдени теми като SEO за онлайн магазини, Google AdWords за онлайн магазини, онлайн магазините в социалните мрежи, рerformance реклама за онлайн магазини, е-mail маркетинг за онлайн магазини, измерване на ефективност на онлайн магазани – анализи и оптимизация, както и афилиейт маркетинг за онлайн магазини.

Семинарът ще бъде целодневен, с участието на 9 лектори, които ще представят предимствата и възможностите на различни онлайн маркетингови инструменти с цел постигане на максимални резултати – онлайн продажби. Сред тях са Ангелина Иванчева-Тонева – маркетинг мениджър и експерт консултант в „Лукрат“ ООД – първата организация занимаваща се с ползваемост в България, и Ирина Герджикова – част от екипа, създал компанията „Лукрат“, оказваща помощ на клиентите си да правят по-лесни, по-удовлетворяващи и по-печеливши сайтове и реализирала ИТ проекти на едни от най-големите и бързо развиващи се компании в България. Лектори на семинара ще бъдат също Евгени Йорданов – експерт с над 5 години опит в оптимизацията за търсачки (SEO), участвал в изпълнението на ключови проекти за едни от най-големите специалисти на световно ниво в SEO областта – SEOmoz (US), Distilled (UK) и др., Михаела Атанасова – собственик и управител на онлайн магазина за дамска мода Shopping-Terapia.com, както и Александър Георгиев – сертифициран Google AdWords™ експерт, собственик на компания за интернет реклама, работил в продължение на дълги години във Великобритания, където е сътрудничил с някои от най-големите агенции за PPC реклама. Своя опит пред участниците ще представят също така Иван Димитров – интернет мениджър в европейският лидер по директен маркетинг Студио Модерна, притежаващ изчерпателни познания за performance инвентара на българският пазар, плод на години тестове и оптимизация, и Десислава Гайдарова – е-мейл маркетинг специалист в Студио Модерна България от 4 години, занимаваща се с планирането, изготвянето и реализацията на различните типове имейл кампании за всички брандове на компанията – Dormeo, Kosmodisk, Top Shop, Walkmaxx, Delimano. Съвети за успешна търговия в интернет ще дадат Георги Георгиев – специалист с 4 годишен солиден опит като SEO специалист, управляващ рекламни кампании в Google AdWords™ за клиенти от България и чужбина, както и Александър Димитровски – онлайн маркетинг експерт Affiliate manager в онлайн туристическа агенция eSKY.bg.

Участието в семинара, организиран от Interactive Share, става с предварителна регистрация и заплащане на входяща такса. Повече информация за събитието може да бъде намерена на http://interactive-seminars.com.



За ИНТЕРПРЕД - СТЦ София

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД Конферентен Център разполага със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.


За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager
PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.5343