Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Благотворителност

Вземи в gLOG
29 Май 12, 10:35 / Автор: PRates Agency
Посланници на индийската култура в България застават в подкрепа на деца с увреждания
Индийският дух ще се възроди на специален благотворителен концерт, организиран от „Юнайтед крикет клуб-София”. Средствата от концерта ще финансират програма за адаптиран крикет за деца с увреждания в София, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Панагюрище и Кермен.
Саиф-ур Рехман, известен и като усмихнатият, услужлив таксиметров шофьор от сериала „Седем часа разлика” ще забавлява публиката с "one-man-show". Всъщност, именно той е и инициатор на събитието. Вече половин година Сеиф и негова колежка обучават деца с увреждания, като ежемесечно пътуват до градовете извън столицата, а два пъти в седмицата дават уроци, в клуба в Студентски град. „Децата са с най-различни заболявания”, казва Сеиф, „най-важното за нас е да ги социализираме, защото те са част от обществото”, допълва той и обяснява, че крикетът се играе дори от деца с увредено зрение, за целта се използва дрънкаща топка. „България е първата страна в Европа, която вече има отбор по крикет за деца с увреждания”, радва се треньорът.

Сетивата на гостите ще бъдат пленени и от "Магията на индийските танци", представена от балет "RAJUNIKA" с ръководител и хореограф Капка Кумар. Модерни и автентични танци, мудри и пъстри сарита, ще приковат погледите, а изящините движения и индийските ритми, ще накарат дори най-стеснителните да почустват ритъма на танца.

Заповядайте на концерт „Крикет за всички”, на 29 май (вторник) от 19ч. в читалище "Славянска беседа", ул. Раковски 127. Всеки, закупил си билет (12 лв) ще дари 10 безплатни тренировки, за деца с увреждания.

Места за продажба: по заявка на тел. 0889 204930
ресторант "Шафран", Студентски град, ул. "Франсоа Митеран" до бл.42Б (зад "Фантастико"), магазин за спортни стоки „Сандекс”, ул. "Алабин" 12 (до площад „Македония”)

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency Ltd.
0888 86 80 86

Източник: PRates Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.3176