Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Гурме

Вземи в gLOG
29 Май 12, 14:58 / Автор: Accent Select
ХРАНА ОТ КЛАСА организира отворена среща за сътрудници
Днес,29 май, от 18ч, екипът на ХРАНА ОТ КЛАСА, организира отворена среща за сътрудници, в офиса на Люлин планина 42.
Днес,29 май, от 18ч, екипът на ХРАНА ОТ КЛАСА, организира отворена среща за сътрудници, в офиса на Люлин планина 42.Иновативният характер на марката спечели интереса на много хора, не само на потребители, производители, но и на такива, които искат да станат част от живота на марката и да работят за нея.

Целта на срещата е да се съберат сътрудници, имащи желание за работа на нормирано и ненормирано работно време, които вярват, че има значение с какво се храним и искат да спомогнат за изграждането на нова култура на отношение към храната в България.

Ще бъдат предложени две възможности - за пълна заетост на граждански договор и почасова заетост с процентно възнаграждение за сключените поръчки. Екипът на ХРАНА ОТ КЛАСА не налага ограничения за възрастта, така че тези, които изявяват желание да се присъединят към семейството на марката, ще получат безплатно продуктово обучение.

Това, което ще се случи е запознаване с екипа на ХРАНА ОТ КЛАСА и дегустация на продуктите, за да може всеки да прецени дали и как иска да се осъществи съвместна работа. Максималният брой хора, които могат да бъдат допуснати на срещата е 15 човека. За тези, които имат желание и интерес да присъстват, може да изпратят кратко представяне и заявка за присъствие на: office@hranaotklasa.bg.

При по-голям интерес ще бъде насрочена и втора отворена среща.

За Контакти: Accent Select

Източник:
http://hranaotklasa.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1264