Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
29 Май 12, 23:05 / Автор: MAGICA events
Кажете: “W-O-W!”
Между 15 – 17 юни в Интер Експо Център ще можете да намерите всичко необходимо, за да се почувствате специални и да изкарате едно незабравимо лято!
Между 15 и 17 юни в Интер Експо Център ще се състои първото шопинг шоу в България, под името W-O-W. Форумът W-O-W 2012 (абревиатура на World Of Women) е замислен като много атрактивно и мащабно специално събитие – с изложбени площи, демонстрации и богата съпътстваща програма – тестове, индивидуални консултации, семинари, обучения, шоута.... Той се организира от IEC, Expo Events и ASK PR & Advertising в името на Жената, с цел да удовлетвори всичките й желания. Тепърва предстои да разберем възможно ли е това... Но W-O-W ще да съчетае всичко за жената в различните й роли – като майка, любима, бизнес дама, домакиня, като независима и изключителна... Жена. Входът към Меката на удоволствията ще бъде само 2 лв. – за да може всеки, който иска, да заповяда.

Шопинг шоуто W-O-W 2012 ще събере под един покрив селектирани продукти и услуги от най-добрите компании и марки. Всичко това ще бъде поднесено по най-атрактивен и съвременен начин. В рамките на трите дни всяка дама ще се забавлява, докато избира, тества и научава повече за най-новите тенденции в различни области – здраве, красота, мода, дом и семейство, лайфстайл и др. Целта събитието е любителите на пълноценния и здравословен начин на живот (гурме, биопродукти, атрактивни SPA & Wellness дестинации, нови технологии, уникален дизайн и много други) да открият на W-O-W 2012, нови и вдъхновяващи забавления за себе си и своето семейство!

Повече информация за събитието можете да получите от електронната страница 
www.w-o-w.bg или страниците на W-O-W в социалните мрежи!
Ето и малко повече информация на какво ще могат да се насладят посетителите на W-O-W. Разбира се, не разкриваме всички участници, нито в какво ще се състои съпътстващата програма – за да можете да бъдете приятно изненадани, когато дойдете и на място.

•       Fine Line (
www.fineline.bg) – е компания, която интегрира различни подходи за постигане на здравословен начин на живот – консултации и практики за хелтиливинг при хора, които търсят комфорт в съвременното динамично ежедневие. Ако сте ценители на живота и дойдете на W-O-W, Fine Line ще ви разкрие вълшебния свят на хелтиливинг, изпълнен с усмивки, цветове и благоухания… Освен индивидуални консултации по хранене с лекар-диетолог, Fine Line ще ви предложи измерване и телесен анализ, тестване на здравословна гурме храна, среща с външните експерти в различните области, в които работи компанията (здраве, красота и лайфстайл), обучения как сами да се грижите за талията си у дома, как да общувате конструктивно с хората около себе си, предложения как да запълните пълноценно свободното ви време... даже ще можете да участвате в тренировки по таебо, зумба и други забавни и интересни неща! Fine Line ще ви докаже, че освен полезен, здравословният начин на живот може да е също лесен, удобен и приятен!

•       Lanaform (
http://www.lanaform.com/pages/3_2-Home.html) – e белгийска марка, призната на международния пазар в различни области. Lanaform гради своя опит и добра репутация най-вече в сферата на здравето, красотата и грижата за тялото. Основана преди 35 години, Lanaform не само се радва на огромен опит, който я поставя сред европейските лидери в сферата на продуктите за дома, личната и здравословна грижа, красотата, релакса и грижата за бебето. Един от ключовите фактори за нейния успех е постоянното проучване и разработване на нови продукти от доказани специалисти в областта на медицината.  Днес марката присъства в над 30 страни по света, в това число и България. Някой от водещите продукти на марката са антицелулитните клинове с естествен каучук (с патентована трислойна материя на Lanaform), oформящоto и отслабващо бельо с турмалин и бамбук (иновативна технология в борбата с целулита), детските термометри с нова инфрачервена технология, позволяваща дистанционни измервания на температурата както на тялото, така и на предмети и повърхности, детската електронна везна (единствена в България със скала за измерване през 5 грама), овлажнителят за въздух с йонизатор (с възможност за поддържане високо качество на въздух в помещенията), лампите за арома и светотерапия и овлажняване на въздуха, както и персоналните йонизатори - включително противоалергичните уреди за здравето.

•       Интелфарм ООД (
http://intelpharm.com/?cid=251) е ексклузивен доставчик на няколко козметични марки от Великобритания. Участието на компанията в W-O-W ще бъдe под мотото "Best of British". Тя ще представи следните марки: BRONNLEY (Бронли) – английска компания с повече от 125 години опит в производството на висококачествени продукти за тяло. Компанията е официален доставчик на английския кралски двор и се ползват с препоръчките на Английската Кралица. На изложението ще можете да видите най-новата ароматна линия "Фрезия", която пуснахме този месец на пазара. Характерното е, че Бронли обновява всички продукти, които отговарят на най-високите потребителски критерии – без парабени, без SLS, без тестване върху животни, произведени в Англия; KENT BRUSHES – английска компания с 235 годишен опит в производството на висококачествени четки за коса, грим и бръснене. Тя също е официален доставчик на английския кралски двор и се ползват с препоръчките на Английската Кралица. На изложението ще представим богат набор от четки за коса с естествен косъм, богато разнообразие от четки за грим, гребени и др. ARRAN AROMATICS – шотландска компания, произвеждаща висококачествени продукти за тяло и аромати на едноименния шотландски остров Arran. Компанията е сравнително млада, но е една от компаниите с най-висок тренд в продажбите в последните години. Това е най-новата марка, която представяме на пазара от началото на месец май.
Освен това, Интелфарм ще представим и американската марка Markwins, главно с подаръчни комплекти от гримове, аксесоари и комплекти за баня за деца, апликирани с любимите герои на Disney, Hannah Montana, Батман и др. Това са продукти за грим и измиване с внимателно подбрани съставки с грижа за детето.
По време на изложението ще има демонстрация на детски грим и маникюр, както и забавни игри с подаръци.

•    Natura Bisse Barcelona (
www.estheticprivilege.bg/?show=naturabisse&lang=bg) – е козметичен лидер, представен и в България. Марката ще представи Bubble ритуал с чист въздух. Това е нова концепция за терапия на лице и тяло, извършена в чиста околна среда, където се диша 99,995% чист въздух. Ритуалът е уникален и несравним в ароматна околна среда, с нежна музика и настройка за пълноценна почивка. На W-O-W ще можете да се уверите сами в това!

•       Bellapierre Cosmetics (
http://www.bellapierre.com/world.php) - е една от най-бързо развиващите се компании за минерален грим в света. През 2005 г. основателят Дейвид Орен създава уникална линия грижа за кожата, като развива идеята си естествени органични продукти да бъдат използвани едновременно като грижа за кожата и грим. Така се ражда Bellapierre. Продуктите съдържат 100% минерална слюда (MICA), без пълнители и консерванти. Нямат талк, бисмут, парабени или други химикали и вредни съставки. Освен хипоалергенни, те са подходящи за всички типове кожа. Bellapierre използва само чисти натурални съставки от най-високо качество и предлага богат избор – широк спектър от сенки на прах и фон дьо тени (над 60 цвята, които могат да бъдат смесени за създаването на хиляди цветове). Марката предлага сенки на прах, червила, фон дьо тен 5 в 1, бяла козметика, бронзери, бази за грим, компактни пудри и комплекти за грим, както и четки за грим.
Доказано е, че с използването на Bellapierre кожата се заздравява, подобрява своя тургор, порите се заглаждат и видимо лицето се подмладява. Елате на W-O-W, за да се уверите сами!

•       RYOR (
http://www.ryorbg.com) е чешка натурална билкова козметика, богата на натурални активни съставки. Всички продукти на RYOR са дерматологично тествани в Клиника за медицинска козметология и коригираща дерматология в Прага и не са тествани върху животни. Единствена марката RYOR предлага на българския пазар козметика с активна съставка високо цененото амарантово олио. Продуктите са подходящи за силно чувствителна и склонна към раздразнения от всеки тип кожа. Амарантът произхожда от южноамериканските Анди и е бил отглеждан там още от маите и инките. Заради изключителните му свойства растението било обявено за свещено. Испанците го нарекли „златото на инките”, пренасяйки го в Европа през 16 век. Амарантът е ценен главно заради семената, отличаващи се с високо съдържание на ценни полезни вещества: протеини, минерални вещества, витамини и баластни вещества, в пъти по-високо от съдържащите се в зърнените култури. Маслото, извличано от зърната на амаранта притежава изключителни качества. То съдържа много ненаситени мастни киселини и е богато на сквален, един ненаситен въглеводород с много голям потенциал на антиоксидант. Скваленът е широко разпространен в природата и е част от естествения състав на клетъчната мембрана. Докато в зехтина съдържанието на сквален е от 0,4 до 0,8 %, в амарантовото масло той достига до 5 – 8 %. Скваленът е една от най – важните съставки на мастния компонент на защитния филм на кожата и допринася за това тя да изглежда здрава и естествена. Елате на W-O-W и ще разгледате и тествате новата серия на RYOR.

•       Четири мечета (
http://fourbears.eu) – е работилница за декоративни изделия, играчки и елементи от дърво.  Ателието изработва декорации за дома и градината от дърво. Цветни, чернобели, оптимистични или ретро... но най-важното, от дърво. По време на W-O-W, освен щанд, на който посетителите ще могат да си закупят декоративни изделия, ще бъде „построена“ импровизирана работилница, в която всички деца ще могат да участват в създаването и изработката на различни дървени елементи за играчките или декорациите. Разбира се, не само това! Елате, за да видите.

•       РОГЕЛ (
http://rogel.biz/produkti/21-2010-04-16-14-36-43.html) – Харесвате уникални бижута? Това е мястото! „Скъпоценните цветя“ на Рогел са зашеметяваща линия от сребърни бижута със съдържание на сребро 92.5% (22.2 карата), изработени ръчно и с използването на естествени цветя, прясно откъснати и обвити в акрилна смола. Този деликатен процес съхранява естествената красота на всяко цвете, уловена за дълготрайна наслада. Всяко произведение е уникално като пръстов отпечатък и остава класика завинаги. Присъствието на истински цветя като маргаритки, макове, рози, незабравки и дори детелини с четири листа създава прекрасен подарък за всеки любител на цветята. Богатата гама колиета, обици, гривни и пръстени задоволяват и най-изтънчения вкус! На W-O-W ще можете не само да ги разгледате и да им се насладите, но също и да си ги закупите... на специални цени!

•       E-Shop Top Flowers (
www.top-flowers.com) – е електронен магазин за свежи цветя, букети и аранжировки, които вие сами можете да изберете и да ви бъдат доставени на място. Букети, аранжировки, кошници с плодове, живи растения, подаръци и свещи, кашпи и саксии, препарати и почви, пана и подаръци ръчна изработка.
Top Flowers ще аранжира импровизирания парк на W-O-W и ще се погрижи за зелената свежест на форума – за да можете да се чувствате изключително комфортно.

•       Леге Артис Вита ЕООД (
www.ayurvedabulgaria.com) е вносител на иновативни медицински продукти, произвеждани от холандската компания Youmedical, предлагани в ЕС, Швейцария и Австралия. Фирмата предлага съвременни препарати за терапия на екзеви и хемороиди, базирани на натурални растителни екстракти, с иновативен начин на действие, без странични действия. По време на W-O-W  специалистите от компанията ще дават индивидуални консултации.

•       NATURHOUSE (
http://www.naturhouse.com/index.php?language=bg) e международна компания, която започва своята дейност в Испания и се развива като франчайзингова система. Тя е водеща световна компания в областта на храненето и диетичните продукти и услуги с над 1700 центрове по целия свят. Компанията е основана през 1992 г. от настоящия си президент и създател – родения в Риоха Феликс Ревуелта, който счел за необходимо да осведоми хората за техните хранителни навици. Тайната на успеха на компанията се крие в ясно определения професионален метод, което я прави уникална в нейния сектор. Naturhouse предлагат също хранителни добавки, но преди всичко се предоставят персонални хранителни съвети, с цел да се постигнат желаните резултати. Във всеки един от центровете на Naturhouse, доказан професионалист (специалист) изготвя диетичен план чрез персонално проучване и го допълва с първокласни продукти от лабораториите Housediet и Kiluva, които произвеждат всичките продукти, с които работят центровете Naturhouse. По този начин повече от 3 милиона души са постигнали намаляване на теглото и са достигнали своите здравословни килограми.

•       Малина КС (
http://www.zdravosloven.com/magazin/hranitelni-dobavki/razni/shipkovo-maslo-2-+-wellness-product--100-kapsuli-11051.html) ще предложи на вниманието на посетителя шипково масло 2 + Wellness product, балансираната комбинация от студено пресовани масла и витамини ускорява енергийното възстановяване на организма след тежки физически натоварвания или заболявания. Ефикасно подпомага имунната защита срещу различни видове ракови заболявания. Предназначение: За благоприятен ефект върху: имунната система, кръвоносната и сърдечно-съдовата системи, главния мозък, оптималния баланс на мастните киселини и водата в кожата, бъбреците и биологичните мембрани на останалите органи и тъкани, щитовидната и подстомашната жлеза, както и върху антиоксидните защитни функции на организма.

•       ЙОРДАН ГЕОРГИЕВ ГРИГОРОВ, Д А Н Ч О (
http://danchoartceramic.com) – художник и керамик, ще покаже на всички посетители на W-O-W цветно кракле с многократно изпалване на различни температури. Ще видите метод за работа със злато, платина, лустри, оцветители и глазури... Ще разберете как се прави декоративен порцелан за художествени цели, каквое е мек порцелан и полу-полрцелан.

•       Мелето – производство на вкусни здравословни печива (
http://www.meletofresh.eu) – ще представи на вашето внимание три уникални хляба: безглутенов хляб с ориз, соя, просо, киноа, нахут, елда, чия, слънчоглед и ленено семе. Първият такъв български био продукт с превъзходна структура и вкус на фона на по-скъпоструващите варианти в биомагазините. Ще опитате също вегетариански пълнозърнест козунак без яйца с мляко и масло, със спелта, бадеми, червени боровинки, стафиди и нерафинирана захар... Това е още един божествен на вкус сладкиш, който вече е любим на всеки, който го е опитал. И не на последно място на W-O-W 2012 ще можете да вкусите пълнозърнест хляб със 7 вида зърно: лимец, спелта, овес, ръж, ориз, соя и елда. Богат на енергизиращи и пълноценни вещества, които даряват здраве. По време на форума ще можете да видите как се замесват тези вкусотии, за да разберете как да ги приготвите и в домашни условия.

•       Национална Пациентска организация (
http://www.npo.bg) пъщ ще провежда изследвания за наднормено тегло, диабет тип 2 и метаболитен синдром по време на W-O-W 2012. На място всеки посетител ще може да проследи своите параметри.

•       Ателие Органза (
http://www.atelie-organza.com) ще предложи на посетителите тематични подаръци, насочени към индивидуалния клиент, решил да достави радост на любими хора, към партньори с интереси и занимания в областта на дизайна, търговията и рекламата. Всеки продукт на ателието е уникален, а това прави клиентът щастлив за вниманието и детайлния професионализъм при изработката.
По време на W-O-W представители на ателието ще демонстрират как можете сами да  изработите такива уникални подаръци за вашите близки.

•       HappyBody.eu (
http://www.happybody.eu) – ще ви покажат как да сте здрави и винаги във форма, как да живеем добре. Най-актуалните новини за здравословен живот, фитнес и отслабване, последните научни изследвания по тези теми, надеждни режими на хранене и фитнес съвети, вдъхновяващи истории за отслабване, ефективни тренировки, най-горещите фитнес диети и тренировки на знаменитостите, както и откровени интервюта с родни звезди ще намерите на www.happybody.eu. Мисията на HappyBody.eu е да помогне на всеки човек за решаването на неговите проблеми - независимо дали става дума за отслабване или само за нови начини да се чувстваме здрави и щастливи! По време на W-O-W фитнес специалистите на HappyBody.eu ще могат да правят индивидуални консултации, ще правят дори и индивидуални хранителни и фитнес програми.

•       Бутикови торти и захарни фигури (
http://van444eto.multiply.com) – група дами, за които това е хоби ще демонстрират уменията си в създаването на уникални торти и захарни фигури. Кои са те? Ще разберете на W-O-W!

•       LIPA 4:19 (
http://www.lipa4-19.bg) – е британска уикенд академия за сценични изкуства за деца от 4 до 19 години. Тя в лицензиран филиал на Института за сценични изкуства в Ливърпул (LIPA) и единственият извън територията на Великобритания. Това е едно от най-престижните училища по сценични изкуства, създадено от легендарния Сър Пол Макартни, патрон на училището. Академията предлага нов подход към обучението по сценични изкуства за деца от 4 до 19 години – паралелни занимания по драма, танци и пеене. Младите таланти от школата в различни възрастови групи ще представят  няколко демонстрации на пеене и танци в различни часове по време на дните на W-O-W.

•       Жоро Петков (
http://www.joropetkov.com) – известният коафьор, завършил обучение в Академията на "Schwarzkopf" във Виена и собственик на салон "Snakes" в София е стилистът, на който се доверяват най-големите имена в българския шоу бизнес.
По време на W-O-W Жоро Петков ще представи по много атрактивен начин своята първа книга. Елате, за да видите шоуто!

•       Комплекс "Молерите", гр. Банско (
http://www.molerite.com) – W-O-W изложителите ще „уловят духа на Банско“ в импровизирана механа, където с помощта на майстор готвач ще могат да участват в създаването на традиционна българска кухня от пиринския край. В механата кулинари от „Молерите“ ще демонстрират как се изпълняват уникални български рецепти и всеки участник ще може да спечели невероятно хубави награди за почивните дни през лятото, ако се отбие към Пирин.

За Контакти:

Милена Атанасова, 
m.atanassova@magicaevents.com

Източник:
http://magicaevents.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0971