Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
01 Юни 12, 16:07 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Повече от 40 любители колоездачи се включиха в надпреварата "КолелоТУ 2.0"
Инициативата e част от проект „Зелен месец“ на Студентски съвет при Технически университет – София

София, 01.06.2012 г. Вчера в Южния парк се проведе традиционната вело надпревара "КолелоТУ 2.0". Въпреки затруднените метеорологични условия в състезанието взеха участие повече от 40 любители на колезденето.

Официален старт на състезанието даде Васил Стефанов - Български колоездачен съюз, който сподели, че инициативата е много добре реализирана и БКС (Български колоездачен съюз) с удоволствие ще я подкрепи и догодина.

Вело състезание "КолелоТУ 2.0" се проведе за втора поредна година и събра студенти и любители на колоезденето, като им предостави трасе за изява. Събитието беше част от проект „Зелен месец“ на Студентски съвет при Технически университет – София и се проведе с подкрепата на Столична община. Студентската инициатива цели да привлече вниманието на гражданите към екологичното и безопасно използване на велосипеди в градска среда.

Победителите в състезанието получиха медали, почетни грамоти и много други награди. Специални благодарности към участниците и организаторите, изказа Емил Красенов – председател на Студентски съвет към Технически университет – София, като покани присъстващите да се включат в "Закриване на Зелен месец 2012", което ще се проведе на 1 юни в зала Христо Ботев – Студентски град.

Вело състезание "КолелоТУ 2.0" се организира с подкрепата на: Столична община, Български колоездачен съюз, сдружение “Велоеволюция”, „Драг“ и Крафт - магазин за спортна екипировка.

 

 За проект "Зелен месец"

Проектът "Зелен месец" е инициатива на Студентски съвет при Технически университет – София. Чрез организиране на редица мероприятия в областта на екологията, културата и спорта, проектът отправя призив към обществото и привлича голяма аудитория, с цел популяризиране на каузата за изграждането на един по-добър екологичен начин на живот. Основната цел на проекта е да изгради една по-добра еко и спортна култура у младите хора и да покаже другото лице на студентското общество.

 

 

За допълнителна информация :

За медийни запитвания:

 

Добрин Добрев

 

Студентски Съвет ТУ - София

Моб. тел.: +359 (885) 911 260

E-mail: kolelotu@gmail.com

web: www.studsavet.org

 

Боряна Джонева

 

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 931 335

E-mail: b.djoneva@proway.bg

 


 
Източник:


Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1672