Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
05 Юни 12, 11:14 / Автор: Anett&Co
Официално отвори врати първият лайфстайл търговски център за майки с деца
Преди броени дни в гр. Варна се състоя официалното откриване на първия по рода си в България лайфстайл център, предназначен за майки с деца – „Mam’s and me”. На 1-ви юни въпреки наситеността от празници из целия град, амфитеатърът пред новото попълнение в модерния комплекс „Вива” в ж.к. „Левски” събра над 2000 любопитни посетители, деца и родителите им, дошли по случай тържественото събитие. В продължение на повече от три часа те се забавляваха на фона на специално организираната шоу програма.
На пъстрата сцена се представиха над 20 изпълнители, които със своите песни и танци накараха малки и големи да се движат в ритъм. Дива еуфория се създаде сред малчуганите по време на фокусите и слинки шоуто, в което танцуваща туба приемаше причудливи форми. Още цвят към артистичната програма добавиха рисуваните вълшебства и детското модно ревю.
Голям интерес предизвика малката цветна книжка със заглавие „Наръчник за родители”, чийто първи безплатен брой получиха над 1500 гости на тържеството. В красивото книжле – специално издание на „Mam’s and me”, на всеки 3 месеца ще бъде включвана различна интересна информация с полезни съвети и идеи за родителите и техните малчугани.

Честта да пререже лентата на „Mam’s and me” имаше инж. Пламен Андреев, собственик и управител на „Планекс Холдинг”. Но дори и преди да се отворят официално вратите на новия център, посетителите имаха възможност да влязат и да го разгледат. Там ги очакваха още интерактивни занимания, графити демонстрация от 4 различни артисти на 4 платна в 4 различни стила и безплатни уроци по танци. За малчуганите имаше много подаръци, балони и други изненади, а центърът беше изпълнен с хора дълго след края на програмата.

Спорно е кои бяха по-щастливи – децата или майките им. Близо 5 млн. евро са инвестирани в центъра, за да бъде събрано под един покрив всичко необходимо за тях. На обща площ от 8 хил. кв. м. са разположени детски клубове и занимални, медиатека, работилница за плюшени играчки и магазини, развиващи детското творчество и талант. В „Mam’s and Me” се помещават още аптека, химическо чистене, бутик за цветя, първата в града детска оптика, магазини за дрехи. Изградени са зала за спорт и студио за красота, три са заведенията за хранене, а подземният паркинг разполага със 120 места.

Уникалната концепция на комплекса има за цел той бъде приеман като социален център. Всеки месец различни събития ще развличат малките му и големи посетители. Предвиждат се практически семинар „Ателие с музика и приложни изкуства” по метода на Шулверк, безплатни уроци по градинарство, базар за ръчно направени бижута, куклен театър, графити фест и други шоу представления. Програмата за месец юни вече може да бъде открита в самия център, както и на неговия уеб сайт.

За Контакти:gergana@anett.co

Източник:
http://www.anett.co

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1346