Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
05 Юни 12, 08:07 / Автор: Anett&Co
Варненска клиника грабна дентален ‘’Оскар’’
По традиция през месец май се проведе официалната церемония по награждаването в Националния дентален конкурс „Усмивка на годината“, отличаващ постиженията на българските лекари по дентална медицина и зъботехници. Събитието се осъществи с подкрепата на Българския зъболекарски съюз и всички професионални организации в сферата на денталната естетика в България.
Голямата награда в конкурса спечели доц. д-р Методи Абаджиев от гр. Варна. Този приз автоматично номинира варненския специалист за участие в престижния международен конкурс - Global Dental Tribune Awards, който ще се проведе в Ню Йорк през ноември. Това е и първи път, в който български случай има право да участва в световния конкурс. В двойно признание за труда на небезизвестния стоматолог се превърна и първата му награда в категория „Имплантологичен случай“, която е една от тежките категории и тази, в която има постъпили най-много кандидатури от цялата страна. Факт, който може да бъде определен като показателен за развитието на имплантологията в България и за огромния интерес, който този съвременен метод предизвиква сред пациентите на най-добрите клиники у нас.

В сложния клиничен случай от практиката на д-р Абаджиев са били използвани методи от всички области на денталната медицина, a цялостното лечение е приключило след 2 години усилена работа и висок професионализъм. Коплексният подход и постигнатите резултати са впечетлили 13-членно жури, съставено от председатели на водещи професионални организации и с председател д-р Дейвид Уинклър – световноизвестен авторитет в сферата на денталната естетика от Великобритания.

‘’Колкото и тривиално да звучи, това наистина е отговорност. Все едно споpтист да защитава някаква титла. В нашата област обаче е всеки ден и то многократно - без право на грешки.’’ – сподели доц. д-р Абаджиев след церемонията по награждаването.

Всички победители получиха призова грамота и авторска статуетка на талантливия български дизайнер Милко Бояров, а официалната церемония по награждаването в конкурса събра под един покрив почти всички представители на родния дентален и медицински елит.

За Контакти:Anett&Co

Източник:
www.anett.co

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1586