Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Туризъм

Вземи в gLOG
05 Юни 12, 08:09 / Автор: АутоЕксперт Интернешънъл
На екскурзия със семейния автомобил – не подценявайте подготовката и състоянието на превозното средство преди дълъг път
Навика, че по-важна е музиката в колата, омаловажава системите за сигурност
Готови сме за път, но с едно важно изключение. Дойде сезона на почивките и дългите пътувания. В трескавaта подготовка се включва цялото семейство. В една област обаче изцяло е отговорен мъжа/таткото/. На него се пада отговорността за семейния автомобил. Най-важното нещо, което трябва да направи преди да се тръгне на път е да се увери, че техническото състояние на семейното возило е добро. Той знае - вози себе си, вози децата и жена си, а може би и някой сериозен проблем по превозното средство без да подозира. В този случай най-доброто решение на проблема е намесата на професионалисти, който могат да помогнат с разкриването на този проблем. Фирма АутоЕксперт Интернешънъл ЕООД може да Ви помогне, чрез услугата сертификат за качество “Сигурност на пътя” - повече информация на сайта: /www.sale-autos.com/ - това представлява моментно представяне на техническото състояние на автомобила. Целта на услугата е да сте наясно с това каква кола карате и носи ли Ви достатъчно сигурност на пътя, както на Вас така и на цялото семейство. Сертификата за качество засяга проверката на всички системи за сигурност, като:

проверка на кормилна система
проверка на окачването - задна и предна част
проверка на спирачна система
проверка на течности
проверка ниво на течности
проверка климатична инсталация
проверка на светлини
проверка на ел. системи
други проблеми които се установят


Такава една проверка на техническото състояние на превозно средство е необходима при много случаи. Ако предстои покупка на автомобил втора-ръка, ако ни очаква път или просто се грижим за колата си искаме да сме наясно в какво състояние е. Отделеното време за проверката, която трае 1 час и сумата от 96 лева получавате нужното спокойствие и яснота относно превозното средство. Катастрофите по пътищата често са в следствие на техническа неизправност. Нека не ставате част от черната статистика. Нека в предстоящите месеци се насладите на безавариен и спокоен път!

АutoExpert International Ltd (AEI) е основана 1992 г. и се е наложила като лидерът за България за предоставяне на информация за автомобили и за изготвяне на автотехнически експертизи. Мотото на фирмата е “Истината за Вашия автомобил”. Сред най-използваните услуги са: Разпространение на каталозите Шваке, Сертифициране качеството на автомобили, Международна Мрежа от Независими Авто Експерти (International Network of Independent Auto Experts – INIAE), редица безплатни Интернет сайтове и приложения и много други.

За Контакти:

АутоЕксперт Интернешънъл ЕООД - 0884 66 22 65

Източник: АутоЕксперт Интернешънъл

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1176