Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

05 Юни 12, 12:55 / Автор: Ardency Consulting
Информационно Обслужване с нов управленски екип
Днес изпълнителният директор на Информационно Обслужване представи новия си управленски екип, който ще трансформира Информационно Обслужване в модерна технологична компания.
Компанията подобрява финансовите си показатели през 2012 г.

София, 05 юни 2012 г. – Днес изпълнителният директор на Информационно Обслужване представи новия си управленски екип. Създаден от професионалисти в технологичния сектор, екипът на компанията започва амбициозен процес на преструктуриране, който ще трансформира Информационно Обслужване в модерна технологична компания.

Членовете на новия екип са Мирослав Младенов, който идва от МТЕЛ и ще бъде новият директор технологии, Никола Буров, досегашен член на мениджърския екип на Cisco България, който ще отговаря за продажбите и управлението на проекти и Мария Рац, дългогодишен ръководител кариерно развитие в МТЕЛ, която ще отговаря за развитието на човешкия ресурс и в Информационно Обслужване. По-рано през годината, Александър Колев зае поста на изпълнителен директор. Създаването на професионален мениджърски екип бе един от приоритетите на г-н Колев при стъпването му в длъжност.

По време на прес брифинг днес, г-н Колев отбеляза: “Твърде много години една добра българска компания не бе управлявана професионално. Една от първите ми цели след влизане в длъжност бе да променя това. Отне ни няколко месеца да привлечем най-подходящите специалисти и сега вече можем да насочим вниманието си към промяна в операциите на компанията. С помощта на новия ни ръководен екип, ние ще се стремим да изградим една ефективна, прозрачна и модерна българска технологична компания.”
Г-н Колев смята, че управленският екип ще въведе най-добри практики за мениджмънт и ще помогне на Информационно Обслужване да затвърди позицията си на екперта в електронното управление в България.

За първите четири месеца на годината, компанията подобрява своите оперативни и финансови показатели като постига значително по-висок финансов резултат с 0.5 млн. лв. в сравнение със заложения по бизнес план и при планирана загуба към полугодието, ръководството на Информационно Обслужване ще се стреми да реализира печалба. Спрямо същия период на предходната година, съотношението на външните услуги към приходите намалява с 10 % и е реализирана икономия на материали, суровини и консумативни разходи в размер на 135 хил.лв. спрямо заложените в бизнес плана. За периода януари-април 2012 г. е постигнат ръст на приходите от 3 % при ръст на разходите от 2 %.

Ефективността на труда (приход на един служител), след спад от 14 % за 2010 г. и 19 % 2011 г., бележи ръст от 14 % за първите четири месеца на годината. За периода е реализирана икономия на средства за работна заплата в размер на 4 % и намаляване на персонала с 10 %, спрямо същия период на предходната година.

За Информационно Обслужване АД
Информационно Обслужване АД е основана през 1970 г. и днес е една от водещите ИТ компании в България. Информационно Обслужване АД предлага високотехнологични решения в областта на системната интеграция, изграждане и поддръжка на национални бази данни и електронни регистри, софтуерни продукти и електронен подпис, асемблиране и поддръжка на хардуерни системи. Компанията предоставя консултантски услуги в областта на хардуера, софтуера и информационните технологии.

Повече информация за Информационно Обслужване на: www.is-bg.net

За Контакти: www.ardencyconsulting.com

Източник:
www.ardencyconsulting.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.151