Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
07 Юни 12, 11:03 / Автор: www.mobiletv.bg
Телевизия на всеки екран и в България!
От 1 юни 2012, в България официално стартира телевизионната платформа Mobile TV. Услугата “ТV Everywhere” набира скорост на световния телевизионен пазар и MobileTV ще предостави на българския потребител възможността да гледат любимите си телевизии на своите смарт устройства – таблети, телефони или компютри. Специалното приложение MobileTV.bg работи както за iOS, така и за Android.
Услугата е нова по рода си в България и има за цел да предостави свободата на съвременния човек да бъде в крак с информацията и в същото време да бъде активен. Съдържанието е достъпно през Wi-Fi или 3G.

Инвеститорите в проекта са изключително ентусиазирани и единодушни, че българският потребител вече е узрял да ползва съдържание с уредени авторски права. Чуждестранните акционери Ерик Грино и Франсоа Донто имат богат опит в стартирането на мобилни платформи в Хърватска, Швейцария, Скандинавските страни. Българският партньор Христо Георгиев има дългогодишен опит в изграждането и оперирането на кабелни мрежи в страната.

Христо Георгиев, Изпълнителен Директор – „Телевизорът еволюира, свидетели сме на „Смарт“ ерата в потребителската електроника. Хората все повече искат информацията да стига до тях по най-лесният и удобен начин. Мобилността и свободата да използваш пълноценно услуга, без значение къде се намираш, са решаващи. Нашата цел е да направим гледането на телевизия и видео, забавление, без да е необходимо да бъдеш инженер. Просто натискаш иконата и гледаш с качество, което до сега си свикнал да гледаш, но вече на устройство по твой избор“.

Ерик Грино, Член на борда - „Горд съм, че съм част от началото на нещо ново за българския потребител. Mobile TV е една нова ниша в телевизионния пазар тук и съм убеден, че ще има невероятен успех, защото носи позитивизма и свободата на ползване на този тип услуга”.

Франсоа Донто, Член на борда - „Mobile TV стартира в трудна икономическа ситуация както за България, така и за Европа. Ползването на телевизията като основен начин за забавление обаче нараства и ние сме готови да предложим на потребителите една истинска революция в начина на ползване на телевизионното съдържание“.

Основен партньор на Mobile TV е „Техномаркет”. Във всеки магазин от веригата, потребителите ще имат възможността да получат безплатен ваучър за един месец при закупуване на устройство – таблет, смартфон или лаптоп. Всички клиенти на „Техномаркет” ще могат да закупят на място и стандартен абонамент за един месец, като в промоционалния период ще получат всички телевизионни канали на цената само на един пакет.

За Контакти:

pr@mobiletv.bg
Виктор Сокачев
тел. 0878312324

Източник:
http://www.mobiletv.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.5565