Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Гурме

Вземи в gLOG
09 Юни 12, 14:18 / Автор: Anett & Co
Кулинарни традиции от селото Авока завладяват Варна
Сладки изкушения, традиционни за различни кътчета от целия свят, ще предлага новата кафе – сладкарница в морската ни столица – „My Café by Ani Boland”. Любителите на десертите ще могат за пръв път да опитат типични, но не толкова познати у нас сладкиши. Сред тях са популярният в Америка „Банофи“ пай и т.нар. „скоунс“ – хрупкави питки с пълнеж от домашно сладко и плътна сметана, произхождащи от ирландското село Авока.
Десертите, с които най – сладкото попълнение в центъра на Варна ще посреща гостите си, ще бъдат домашно приготвени от младата собственичка и нейната помощничка, а компромиси с качеството са немислими. Тя залага на оригинални рецепти, които е събирала по време на посещенията си в различни държави, както и на авторски изпълнения, усъвършенствани през годините и опит в сладкарството.

Концепцията, която ще привлича посетители в заведението, е иновативна. Фиксирано меню ще има само за напитките, а всичко, което се поставя зад витрината, ще бъде разнообразявано, съобразно вкуса на клиента. Всеки може да сподели какъв десерт би желал да консумира и да даде идея как да се обогати асортиментът, за да няма недоволни.

„Мечтата ми е с моите десерти да доставям щастие на хората и затова тяхното мнение е много важно за мен. Нищо не може да се сравни с удовлетворението от това да превърнеш шепа продукти в сладко изкушение, което предизвиква усмивка!“, искрено споделя собственичката.

Това не са първи стъпки в сладкарския бизнес за предприемчивата млада дама. Бутиковите празнични торти, които тя прави, отдавна са се превърнали в нейна запазена марка. Самата тя е запален гастроном и добре познава взискателните потребности на ценителите. За да им отговори по най-добрия начин, вдъхновение и опит тя е почерпила от френски майстор - сладкари.

Дизайнерската обстановка, която кафе-сладкарницата предлага, подканва всеки да открие своето кътче за спокойствие, за да се наслади на парче хубав десерт и страхотно френско кафе, обгърнат от сладостен аромат. „My Cafe by Ani Boland” ще отвори врати официално на 9 – ти юни с оригинална програма.

Адрес: бул. "Сливница" 16

https://www.facebook.com/MyCafeByAniBoland

За Контакти: gergana@anett.co

Източник:
http://www.anett.co

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1122