Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
09 Юни 12, 14:31 / Автор: Интер Експо Център - София
Арена на брилянтни идеи
Изложбеният център днес е домакин на четвъртото издание на младежкия бизнес форум „Изгряващи звезди”. Президентът Росен Плевнелиев откри мащабния бизнес форум, който събра 45 ученически и 27 студентски компании от страната.
„Едва ли нещо по-хубаво може да се случи на Интер Експо Център - София, отколкото това днес - толкова хубави, красиви и креативни млади хора с още по-хубави и брилянтни идеи“ – президентът Плевнелиев специално благодари за подкрепата на Интер Експо Център - София!

Изложбеният център днес е домакин на четвъртото издание на младежкия бизнес форум „Изгряващи звезди”. Президентът Росен Плевнелиев откри мащабния бизнес форум, който събра 45 ученически и 27 студентски компании от страната.

„Приоритетите на България са младите хора и техните идеи – каза по време на откриващата церемония г-н Плевнелиев. - Трябват ни идеите, трябва ни и теоретична подготовка, но преди всичко трябва да можем да ги реализираме правилно. Да можем добрите идеи, които имаме, добрата професионална реализация, която сме получили, да я прехвърлим в продукти, в проекти, а защо не и в печалби. Вие сте длъжни да опитате, защото днес светът дава невероятни възможности. Днес вашите идеи могат за секунди да станат достояние на 4 милиарда жители на тази планета – чрез интернет. Днес има толкова много платформи, които могат да покажат веднага вашата идея. А това означава да намерите съмишленици, партньори, да потърсите и да намерите подкрепа много по-лесно, отколкото преди 20 години. Длъжни сте да опитате, а ние сме длъжни да ви подкрепим и да ви помогнем.

Затова днес ще бъда заедно с вас и винаги ще съм с вас. Това не е просто форумът на изгряващите звезди, това е изключителен успех. Но по-важното е, че този форум е доказателство, че всички ние вече си сътрудничим, за да дадем път на идеите.“

По време на еднодневния форум над 500 ученици и студенти от страната ще представят компаниите си, реализирани през учебната 2011 – 2012 г., пред топ мениджъри и представители на държавните институции. Жури ще определи кои участници ще получат престижните призове за „Най-добра учебна компания на България за 2012 г.” и „Най-добра студентска компания на България за 2012 г.”

Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова също поздрави младежите и връчи специални награди.

За Контакти: Надеждd Ванева

Източник:
http://www.iec.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3