Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

11 Юни 12, 11:56 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Покана до медите за Информационна среща с
Събитието е част от Проект „Информационна кампания за имиграционния феномен“ и ще се проведе на 12 юни от 12:00 часа в Best Western Premier Thracia Hotel, зала „Тракия”
Уважаеми колеги,

Списание ENTERPRISE има удоволствието да ви покани на Информационна среща с институциите, която се организира по Проект „Информационна кампания за имиграционния феномен“. Срещата ще се проведе на 12 юни 2012 г. (вторник) от 12:00 до 16:30 ч. в гр. София, в зала „Тракия” на Best Western Premier Thracia Hotel, ул. „Солунска“ № 30.

Участници в събитието са представители на държавните институции, местни администрации и неправителствени организации, които работят с имигранти, лидери на мнения на гражданското общество, експерти по Проекта и представители на медиите.

По време на събитието ще бъдат представени резултатите от първата информационна среща с имигранти и журналисти и ще се дискутират проблемите, които срещат имигрантите по време на престоя си в страната. Ще бъдат обсъдени и актуални проблеми и въпроси за политиката по интеграция на граждани на трети държави, както и прилагането на националната стратегия за миграция, която бе приета по-рано тази година от правителството. В допълнение ще бъдат разгледани и методи за успешната кординация и работа на институциите, организациите и администрациите с имигрантите.

Проект „Информационна кампания за имиграционния феномен“ се реализира от списание ENTERPRISE и се финансира от Европейския фонд за интеграция на граждани на трети страни. Целта на проекта е да запознае обществото за провеждането на последователна и дълготрайна политика за гарантиране на правата на имигрантите (граждани на трети държави) и за гарантиране на тяхната успешна интеграция в българското общество.

Списание ENTERPRISE се издава от Интернешънъл Трейнинг енд Дивелопмънт Център ООД.

http://www.enterprise.bg/category/together/

Моля, потвърдете своето участие не по-късно от 17:00 часа на 11 юни 2012 г. (понеделник) на тел.: 0879 931 336 или e-mail: d.chobanova@proway.bg.

За допълнителна информация:

Петър Стоянов

главен редактор

сп. ENTERPRISE

тел.: 0894 426 245

e-mail: petar@enterprise.bg

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay
 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9656