Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
12 Юни 12, 13:00 / Автор: Интер Експо Център - София
Приключение в света на жените
Входът на W-O-W ще е свободен за всички от 14 ч. на петък 15 юни. Приключението в света на жените, което ще продължи три дни в Интер Експо Център-София има амбицията да се превърне в ежегоден оазис на женските интереси и желания.
Входът на W-O-W ще е свободен за всички от 14 ч. на петък 15 юни.
Приключението в света на жените, което ще продължи три дни в Интер Експо Център-София има амбицията да се превърне в ежегоден оазис на женските интереси и желания.

Водещи козметични марки ще представят своите нови посоки в поддържането на кожата и борбата със стареенето. Безплатно за посетителките ще има двудневно обучение, в което ще научат основни и прости правила за грима, според индивидуален типаж. Трикове във фризьорството, които ще направят стила наистина уникален, ще бъдат демонстрирани от водещи коафьори. 

Известна модна марка ще избере лицето на своята есенна колекция, създавайки импровизирано фотостудио.

Разкривайки тенденциите в областта на здравословното хранене и начин на живот, в дните на W-O-W ще има семинарна програма за приготвяне на безглутенов хляб, за тайните на кафето, за начините да поддържаме форма в домашни условия и мястото на спорта в живота ни, съвети за спорта и храненето на бременната жена и родилката.

Безплатни прегледи на организма с квантов анализатор, телесен анализ и консултации с лекар-диетолог и психотерапевт ще са само част от W-O-W акцентите.

Светът на жената е пъстър, интересен, любопитен и много забавен. Светът на жената е и нейното семейство, затова W-O-W ще предложи атракции за децата и мъжете на дамите, за да бъде денят пълен с емоции и настроение. Съзтезания по дартс, джаги, футбол, колоездене и скачане на батут са само част от спортните изненади, а за останалите ще има работилници за изработване на сувенири от дърво и хартия, конкурси за рисунка и Двойница на Хана Монтана.

Смело и дръзко W-O-W приключението обещава да се превърне в остров на женския свят в дните 15, 16 и 17 юни Интер Експо Център-София. Новата спирка на метростанцията, която е непосредствено пред самия вход и безплатния паркинг с 1300 места са допълнително удобство за всички посетители.

Повече информация на www.w-o-w.bg и www.facebook.com/WOWEXPO

За Контакти: nvaneva@iec.bg

Източник:
www.w-o-w.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.6285