Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
12 Юни 12, 23:16 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Турнир по акробатичен рокендрол събра клубове от цялата страна в София
Състезателни двойки от цялата страна взеха участие в провелото се в събота в столицата Държавно първенство по акробатичен рокендрол за класове „Деца“ и „Юноши“ и Национален турнир за класовете ”C” и ”B”.
София, 12 юни 2012 г. Състезателни двойки от цялата страна взеха участие в провелото се в събота в столицата Държавно първенство по акробатичен рокендрол за класове „Деца“ и „Юноши“ и Национален турнир за класовете ”C” и ”B”. Спортната зала на НСА събра представители на различни клубове, които премериха сили в състезанието, организирано от Българска федерация по акробатичен рокендрол и Клуб по акробатичен рокендрол „Фреш Денс” – Божурище, с финансовата подкрепа на Министерството на физическото възпитание и спорта.

Най-оспорвана се оказа състезателната категория „Деца“, в която имаше и най-много състезателни двойки. Участниците в атрактивния клас ”C” пък изправиха публиката на крака със своите артистични хореографии и сложни акробатични елементи. Състезателната двойка в клас „B” Александър Илиев-Ива Зарева от клуб „Фреш Денс”-Божурище, демонстрира танцова и акробатична хореография, която ще представи на Световната купа по рокендрол в Чехия на 23.06.2012 г.

Призовите места в клас „Деца” заеха:
Първо място: Кристиян Зидаров – Виолета Юлианова, клуб „Май Чойс” – Пловдив
Второ място: Велиан Попов – Сиана Михайлидис, клуб „Катерини” – Пловдив
Трето място: Александър Иванов – Цветина Нацева, клуб „Рок Смайл” – Ловеч

Призови места в клас „Юноши”:
Първо място: Мирослав Александров – Мария Георгиева, клуб „Рок Смайл” – Ловеч
Второ място: Христо Янъков – Виктория Дърмонска, клуб „Меджик” – Пловдив
Трето място: Александър Копаранов – Анелия Брусева, клуб „Стар Денс” – Варна

Призови места в клас „C”:
Първо място: Георги Георгиев – Юлия Йовова, клуб „Меджик” – Пловдив
Второ място: Николай Николов – Габриела Георгиева, клуб „Стар Денс” – Варна
Трето място: Габриел Желев – Калина Стефанова, клуб „Фреш Денс” – Божурище

Прекрасните изпълнения на Балет „Веда Джуниър”, момичетата от Мастър клас на Voice Academy, представянето на ритуален танц от сandomblé, предшественик на самбата, както и много други изпълнители, заредиха публиката с много танцово и музикално настроениe преди награждаването на победителите.
Състезанието подкрепиха френската дермокозметичната марка AVENE, Art Rental, Издателство „Лик“ и Комуникационна агенция ProWay.

За БФАРР
Българска федерация по акробатичен рокендрол (БФАРР) е създадена през 1991 г. и е пълноправен член на Световната рокендрол конфедерация (WRRC). Федерацията обединява клубове, които развиват като спорт в различни възрастови групи или като социални танци следните танцови стилове: акробатичен рокендрол, Буги Вуги и Суинг. БФАРР организира различни регионални и национални състезания, като тези по Акробатичния рокендрол и Буги Вуги са кандидат олимпийски спортове

За Клуб по акробатичен рокендрол „Фреш Денс“-Божурище
Клубът по акробатичен рокендрол и суингови танци "Фреш Денс“ е създаден през 2004 година със седалище гр. Божурище и развива дейност и в много места в София. Освен състезателната дисциплина акробатичен рокендрол, клубът предлага и тренировки по суингови танци, Буги Вуги, Линди Хоп, Балбоа и още много видове състезателни и социални танци. От самото си създаване досега „Фреш Денс“ - Божурище участва активно в турнирния календар на Българска федерация по акробатичен рокендрол в организирането на ежегодни национални турнири, на които състезателите от клуба се представят достойно, като печелят призови места.


За допълнителна информация:
Даниела Годинова
Председател КАРР „Фреш Денс“
тел.: 0877 699 730
e-mail: dg.studio.bg@gmail.com


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8087