Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
13 Юни 12, 09:00 / Автор: LG
Ралф Джон Перу засне атрактивна фотосесия със смартфони от серията L-Style
Екипът на Vanity Fair Великобритания и LG представят заедно новата дизайнерска концепция на мобилните устройства
LG Electronics обяви ексклузивно споразумение със списание Vanity Fair Великобритания и британския моден фотограф Ралф Джон Перу. То има за цел да представи философията за дизайн, която LG е използвала при серията смартфони L-Style. Новият дизайн на компанията е насочен към любителите на стила и високите технологии.

Ралф Джон Перу е известен в цял свят с фотографиите си в областта на музиката и модата и е работил със звезди като Кейти Пери, Джъстин Тимбърлейк и Хелън Мирън. В рамките на споразумението Перу засне фотосесия на тема „стилът среща технологията”, която ще бъде публикувана в юлския брой на Vanity Fair Великобритания. Серията черно-бели фотографии включва модели, позиращи с най-новите смартфони от L-Style серията на LG, като акцентира върху пет естетически елемента: Modern Square Style (модерна квадратна форма) – за максимално удобство при държането на смартфона в ръка; Floating Mass Technology (технология за по-тънък изглед) – за още по-елегантна визия на устройството; Seamless Layout (излята форма) – за по-интуитивна подредба на бутоните; Harmonized Design Contrast (хармоничен контраст) – за перфектен завършек благодарение на изящните метални елементи; Sensuous Slim Shape (естетична форма) – за максимално атрактивната визия на телефона.

Артистичната концепция на фотосесията е разработена съвместно от LG, Vanity Fair и Перу. Идеите по какъв начин могат да бъдат представени заедно модата и технологиите са на LG и Vanity Fair, а по време на фотосесията Перу ги е съчетал със своята страст и креативност.

Моделите представляват различни хора с различни професии – от танцьори през гримьори до невролози. Те са подбрани по един обединяващ фактор – силно развитото им чувство за стил, точно като на аудиторията, за която е разработена серията смартфони LG L-Style.

„Хората мислят, че фотографите се интересуват само от външния вид на нещата, но за мен специално е важно цялостното впечатление да е „Уау””, коментира Перу. „По тази причина за мен беше удоволствие да участвам в това креативно и плодотворно сътрудничество между LG и Vanity Fair. Избрахме интелигентни, добре изглеждащи, лъчезарни хора, на които перфектно съответстват красивите, стилни и високотехнологични телефони”.

“За LG беше много вълнуващо да работи заедно с Vanity Fair Великобритания и Перу в тази кампания,” каза Брайън На, изпълнителен вицепрезидент и ръководител „Глобални продажби и маркетинг” в LG Mobile Communications Company. „Основната ни цел е да популяризираме серията L-Style като естествен избор на ценителите на модата във Великобритания и не бихме и мечтали за по-добри партньори в това начинание”.

LG Optimus L-Series е разработен за потребители, които харесват модните продукти и които искат мобилните устройства да подчертават техния стил. Серията включва три смартфона: L3 и L7, чиято премиера беше по-рано тази година, и L5, който ще се появи през втората половина на 2012 г.

Сцени от заснемането на фотосесията можете да видите тук:
http://bit.ly/KDaGOH

# # #

За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на
www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на
www.lgе.com.

За Контакти:

За повече информация:
Деница Дженeва
AMI Communications за LG
02/ 989 51 15
0886 634 580
denitsa.djeneva@amic.bg

Източник:
www.lge.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6096