Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

04 Юни 12, 15:02 / Автор: Ланком България
Рутерът TP-Link TL-WR2543ND е определен като най-бърз модел в тестовете на десет безжични модела за дома и малкия офис от списание PC World
Моделът се представя особено добре при далчени разстояния
Рутерът TP-Link TL-WR2543ND е определен като най-бърз модел в сравнителните тестове на десет безжични рутера от поколението 2011 – 2012 г. на списание PC World. Тестовете обхващат модели, работещи на честота 2.4GHz и насочени към домашни потребители, малки и средни фирми. Моделът на компанията TP-Link, който се предлага у нас от българската компания Lancom Bulgaria, демонстрира особено добра производителност при тестовете в реални условия, в жилище с множество леки преградни стени.

TL-WR2543ND представлява 2-лентов рутер, който работи в честоти 2,4 GHz и 5 GHz. Моделът поддържа стандартите за безжичен пренос на данни 802.11a/b/g/n. Той позволява да се предават до три потока данни на всеки обхват и разполага с три демонтиращи се, лесно заменяеми антени. Рутерът има USB порт, за свързване на скенер, принтер или на външен харддиск, чрез който може лесно да се споделя в мрежата разнообразно съдържание. Сред екстрите на устройството са още поддръжка на UPnP/DLNA медиен сървър, както и вграден 4-портов гигабитов LAN комутатор.

Максималната скорост на TL-WR2543ND е 450Mb/s – най-високата за всички модели, участвали в тестовете. Моделът гарантира много високи обхват и скорост на честота 5 GHz. При честота 2,4 GHz тези показатели също са добри. Особено добра е производителността на рутера на по-голямо разстояние. Високата скорост го прави подходящ както за работа, така и за игри в мрежа, споделяне на мултимедийно съдържание и други дейности в дома или офиса.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1921