Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

14 Юни 12, 15:56 / Автор: НЕТ1
НЕТ1 предлага включена застраховка за дома към своите пакетни услуги за интернет и телевизия
Застраховките ще бъдат предоставени от БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП
Телекомуникационният оператор НЕТ1 обяви, че ще предостави застраховка за дома „БУЛСТРАД БОНУС ДОМ“ към своите пакетни услуги за интернет и телевизия, без увеличение на размера на месечната такса. Застраховките ще бъдат предоставени от БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП. Допълнителната услуга ще бъде включена към пакетите „Интернет 25 Mbps + Телевизия“, „Интернет 45 Mbps + Телевизия“ и „Интернет 55 Mbps + Телевизия“, предоставяни от НЕТ1, за домашни клиенти. И трите предложения включват 66 аналогови, 92 цифрови и 8 безплатни HD телевизионни канала. Клиентите ще могат да получат застраховка за дома, без да заплащат допълнителна сума, ако сключат 18 - месечен договор с оператора.

„С настоящото пакетно предложение искаме да повишим сигурността на нашите клиенти, без това да се отразява на бюджета им, добавяйки към надеждните ни интернет и телевизионна услуга, също и застраховка за дома. Сигурността на дома винаги е била ценност за хората в България и затова вярвам, че предложението ни ще заинтересува голям брой домакинства. Още повече, че ние често се сещаме за тази ценност, когато я изгубим и рядко се грижим превантивно за нейната защита. НЕТ1 ще продължи да предоставя на всички свои клиенти допълнителни услуги с добавена стойност, които не са пряко свързани с комуникациите, като част от стремежа на компанията за подобряване стандарта на живот на клиентите ни” - заяви Мария Божилова, Търговски директор на телекомуникационната компания.

“За БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП е важно да предоставим на всеки потребител необходимата застрахователна защита за неговото имущество. Избрахме НЕТ1 като един от най-бързо развиващите се телекомуникационни оператори в България за наш парньор в тази съвместна инициатива. Щастливи сме, че всички потребители на оператора, ще имат възможност да се възползват от нашата застраховка за дома” - казва Иво Груев, Зам- изпълнителен директор на БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП.

Успоредно с актуалните напоследък рискове при земетресение, застраховката покрива също щети при пожар; природни бедствия: буря, ураган, градушка, проливен дъжд, включително и щети от падащи дървета и клони, вследствие на природни бедствия. В нея са включени също измокряне в резултат на авария на водопроводна, канализационната, отоплителната или паропроводната инсталации, както и от забравени отворени кранове. Ще бъдат покрити също допълнителни разходи за отстраняване на последиците от настъпило застрахователно събитие, както и рискове от експлозия на съд под налягане и други. При настъпване на застрахователно събитие вследствие на изброените рискове ще бъдат компенсирани загубите до 10 000 лв. за щети по недвижимото имущество (жилище), до 3 000 лв. за щети по движимото имущество (покъщнина), както и до 2 000 лв. за щети вследствие на кражба чрез взлом на движимото имущество или за причинени имуществени и неимуществени вреди на трети лица.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Повече за НЕТ1

НЕТ1 е телекомуникационен оператор от ново поколение. Компанията предоставя интегрирани решения за бизнес и корпоративни клиенти на територията на цялата страна и е сред най-големите доставчици на интернет и телевизия за крайни клиенти на територията на град София.

http://www.net1.bg/

За Контакти: + 359 885 90 52 99 

Източник:
www.net1.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4953