Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
14 Юни 12, 21:56 / Автор: PR Agency Anettevents
АРТ АРЕНА и сайт за изкуствата отварят врати на „Светът на жената”
Всяка жена иска да бъде неповторима! Да притежава единствени по рода си неща, които никой друг няма и за които с гордост да казва „Това е уникат”. Именно това е и поредното WOW приключение, в което очакваме да се впуснете по време на изложението „Светът на жената”.
Специално изградена за целта AРТ АРЕНА ще очаква своите посетители. Ръчно изрисувани копринени шалове, картини, бижута и картички от рециклирана хартия, накити от смола, АРТ възглавници и играчки за деца. Всеки един продукт е уникат, който дори и авторът му не би могъл да повтори! Всъщност, този арт кът ще съдържа едва част от огромното разнообразие на неповторими стоки, които могат да бъдат поръчани онлайн от сайта: www.artoholik.com . Пускането на сайта ще стартира с началото на изложението. А до тогава може да разгледате какво ще съдържа, как да станете Artoholik и как една хрумка, да се обединят хора в най-различни сфери на изкуството се осъществи, за да направи други хора щастливи и да ги улесни максимално в изборът им на АРТ подарък за себе си или за близките.

Приключението „Светът на жената” (World Of Women) или за кратко – W.O.W ви очаква от 15-ти до 17ти юли в Интер Експо Център. Посете го безплатно. Разберете кои са най-добрите продукти и услуги от доказани компании и марки, участвайте в различни демонстрации, презентации и семинари. Разберете как да аранжирате дома си, как да приготвите гурме. Направете си цветна диагностика и разберете кои са най – подходящите цветове и материи за вас. Изберете своята SPA & Wellness дестинация и автомобил, с който да я посетите. Изобщо изберете всичко, с което ще бъдете WOW.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency Ltd.
0888 86 80 86

Източник:
www.w-o-w.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5019