Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
14 Юни 12, 22:21 / Автор: Виа Експо
Форум и изложба за зелена енергия и екология - успешният бизнес микс
Виа Експо обяви новите дати на конференциите и изложбите: SEE Solar, EE & BE и 'Save the Planet". Изявата е с фокус Югоизточна Европа и ще се проведе от 29-ти до 31-ви май 2013г.
29-31 май 2013 г., София

Виа Експо обяви новите дати на конференциите и изложбите: SEE Solar, EE & BE и 'Save the Planet". Изявата е с фокус Югоизточна Европа и ще се проведе от 29-ти до 31-ви май 2013г.

Тазгодишното издание получи многобройни положителни отзиви от страна на участниците и посетителите.

20 % е ръстът на броя на изложителите.

Иво Дюр, организаторът на Австрийския павилион, определи събитието като "изключително успешен бизнес микс" и обеща още по-силно присъствие през 2013 г. "Нашите изложители бяха много доволни от своето участие! Без съмнение изложбите са най-важната бизнес платформа в областта на възобновяемата енергия и екологичните технологии не само в България, но и в целия регион. Експерти от цяла Европа се срещнаха със специалисти от Югоизточна Европа, бяха представени и дискутирани решения и последни новости." – допълни той.

'Hill & Smith' са сред традиционните изложители. Юлия Колева изрази своето задоволство от проявения интерес към продуктите на компанията от фирми от Хърватска, Италия, Румъния, Чехия и Сърбия.

Над 5750 професионалисти от 47 държави посетиха изявата.

В конгреса за ЕЕ & ВЕ и конференцията 'Save the Planet' 552 специалисти взеха активно участие в дебатите по значими теми като финансиране на проекти, енергийна ефективност, ресурси от биомаса и биоенергия, енергия от отпадъци, управление на отпадъци и рециклиране.

Изключителен интерес предизвикаха многобройните паралелни инициативи. За първи път се проведоха семинарът „Aмериканският опит в областта на възобновяемата енергия и енергийната ефективност", Кръгла маса с представители на общините и австрийският форум "Техника за околната среда".

Община Добрич беше отличена с наградата "Българска екообщина" в категория "Енергийна ефективност", а Ловеч стана първенец в категорията "Управление на отпадъците".

"Много идеи, много информация! Изключително ползотворни дни" - споделя Елка Гуленова от Община Оряхово.

Общ преглед и статистика 2012

Изявата през 2013

Нов акцент в програмата ще е темата "Интелигентно съхранение на енергия". Global Wind Power, Polytechnik, ВЕИ Строй, Крис 94, Sputnik Engineering AG / Solarmax, Diehl Ako Stiftung & CO. KG, БалБок Инженеринг и много др. отново ще бъдат част от изданието през 2013 г.

За повече информация: www.viaexpo.com

За Контакти:

Организатор: Виа Експо, www.viaexpo.com, office@viaexpo.com, 032/945 459

Източник: http://www.eeandres.viaexpo.com/bg/news/press-releases/uspeshnija-biznes-mix

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1352