Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
15 Юни 12, 23:26 / Автор: Комуникационни агенция PRoWay
В България се планира създаването на бизнес училище по подобие на Harvard Business School
Министър Томислав Дончев получи от Moby2 символ за успешното усвояване на европейското финансиране и подкрепата си за бизнеса
София, 15.06.2012 г. Бизнес училище по подобие на Harvard Business School предстои да бъде изградено в България. Това стана ясно по време на днешното събитие за иновациите и добрите практики в областта на обучението и развитието Moby2Day. Balkan Business School ще предостави възможност за обучение на бъдещи бизнес и политически лидери, съобщи Найден Николов, изпълнителен директор на Moby2. Желаещите развитие в тези области в рамките на училището ще могат да осъществят връзка със световни и регионални бизнес лидери с успехи в теорията и практиката и ще могат да черпят опит от тях.

Днешният първи по рода си Moby2Day, чието мото беше „Как идеите стават реалност“, събра представители на държавни и местни институции, както и предприемачи, представители от бизнеса на местно и глобално ниво, HR мениджъри, експерти HRM и маркетинг мениджъри. Акцент на събитието беше представянето на системата eLearn.bg, която предоставя web решение за управление на знанието в организациите. Чрез eLearn.bg електронните обучения, споделянето и управлението на знанията стават достъпни и лесни. Системата позволява да се извършват онлайн обучения, цялостно управление на документи и изследвания на удовлетвореността на вътрешни и външни клиенти. Интересна възможност е осъществяването на виртуална класна стая, в която участниците в конферентна връзка обменят идеи и коментари по своите проекти.

Moby2 връчи днес и своите първи Символи за принос към развитие на човешкия потенциал и икономика на знанието, разделени в 7 категории на политиката, обществения живот и бизнеса. За успешното усвояване на европейското финансиране и подкрепата му за бизнеса беше връчен Символ Томислав Дончев, министър по управление на средствата от ЕС. България отбелязва прогрес в усвояването на парите, но това не е индивидуален принос, а е в отговор на усилената работата на много хора, коментира министър Дончев.

Останалите отличени, допринесли за развитието на човешкия потенциал и икономиката на знанието според Moby2, са:

- инж. Анатоли Димитров, председател на борда на директорите и изпълнителен директор на Електростарт АД
- Гео Дундаров, управител на Гимел АД
- Герго Гергов, кмет на община Видин
- Иван Лазаров, кмет на община Вършец
- пастор Мирослав Маринов, Евангелска петдесятна църква, град Троян
- д-р Даринка Деспотова, изпълнителен директор на Дуропак Тракия АД
- инж. Атанас Калудов, изпълнителен директор на Дуропак Тракия АД


За Moby2Day
Moby2Day се провежда за първи път, като се предвижда да се развие в ежегодна инициатива, представяща иновациите и добрите практики в областта на обученията и консултациите. Събитието се организира от Moby2 – динамично развиваща се организация в областта на обученията, консултациите, web дизайна и web решенията за бизнеса.

За допълнителна информация:
Мирослава Митева
PR Manager
PRoWay Communications Agency
моб.тел.: + 359 (879) 930 080
е-mail: m.miteva@proway.bg


Мариян Маринов
Project manager
Moby2 Ltd.
e-mail: mariyan.marinov@moby2.com
Mob.: +359 88 225 15 83
Office: +359 2 491 23 55
www.moby2.com

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay




Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1261