Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
19 Юни 12, 10:00 / Автор: AMI Communications
Жителите на Варна пожелаха успех на българския олимпийски отбор за Олимпийските игри в Лондон
Тази година благодарение на Visa и БОК българските фенове ще подкрепят спортистите ни като един. Двете организации приближават феновете по-близо до олимпиадата от когато и да било, като им дават възможност да отправят пожелание за успех, което ще отекне в цялата страна.
Днес Visa Европа и Българският олимпийски комитет (БОК) приключиха своята съвместна кампания за подкрепа на българския олимпийски отбор, който ще представлява страната ни на игрите в Лондон, чрез събирането на пожелания за успех от гражданите на Варна. Варненци отправиха много пожелания за успех към българските спортисти, които ще бъдат предадени на олимпийския отбор по време на неговото изпращане за игрите, заедно с останалите пожелания получени по време на кампанията.

Тази година благодарение на Visa и БОК българските фенове ще подкрепят спортистите ни като един. Двете организации приближават феновете по-близо до олимпиадата от когато и да било, като им дават възможност да отправят пожелание за успех, което ще отекне в цялата страна.

Събитието е част от кампания, организирана от Visa и БОК, която има за цел да събере най-добрите пожелания за успех на българските спортисти, които ще се състезават на Олимпийските игри в Лондон. То е последното за кампанията, която започна в София и премина през Пловдив, за да приключи в морската столица Варна. Към жителите на всеки един от трите града се присъединиха активни и вече оттеглили се състезатели, които имаха възможност да отправят своите пожелания към българския олимпийски отбор и да подкрепят нашите спортисти.

Visa е глобален спонсор на олимпийските игри от 1986 година и на параолимпийските игри от 2002 година. Компанията ще бъде ексклузивна платежна система на игрите и единствената платежна карта, която ще бъде приемана на всички съоръжения, свързани с олимпийските игри до 2020 година. Инициатива е част от кампанията на Visa, свързана с олимпийските игри, която започна в средата на месец март в България.

Събитието беше открито от олимпийските медалисти Иван Янков (борба), Капка Панайотова (гребане четворка с рулеви) и надеждите на България за олимпийски отличия от Лондон 2012 Леонид Базан (борба, свободен стил) и параолимпиецът Иван Стоев (лека атлетика). Те първи пожелаха успех на българския олимпийски отбор и предизвикаха останалата част от жителите на Варна да отправят своите най-добри пожелания към спортистите, които ще представят страната ни на Олимпийските игри в Лондон. Олимпийските медалисти бяха последвани от популярните актьори и телевизионни водещи – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.

Красимира Райчева, мениджър на Visa Европа каза: „Олимпийските игри започват и свършват със спортистите и техните постижения. Това е факт, върху който ние от Visa винаги сме акцентирали по време на 26 годишното ни партньорство с олимпийските игри. Като ексклузивна платежна система и единствената карта, която ще се приема на олимпийските игри, ние вярваме, че спортистите създават олимпийските игри, а феновете са тези, които ги вдъхновяват по пътя им към славата“.

Иновативните начини за плащане ще заемат централно място по време на Олимпийските и Параолимпийските игри. Именно там Visa ще демонстрира своите нови технологии за мобилни разплащания, както и своите постижения в изграждането на инфраструктурата, необходима за извършване на безконтактни плащания в Лондон.

По време на инициативата местни спортни клубове и отбори направиха кратки представления и пожелаха успех на българския олимпийски отбор. Сред участниците бяха клуб по художествена гимнастика „Грация”; спортен клуб „ИЧИ ГЕКИ” - Киокушинкай карате с треньор Емил Костов; клуб по акробатичен рокендрол „ТИМ” с ръководител Бойка Боева; Централен полицейски карате джу джицу клуб с треньор Станислав Карастоянов; спортен клуб Интерком груп - Черноморски юнак с треньор Тодор Тодоров; и балет „Мелади“ с ръководител Милена Попова.

Източник:
http://www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4809