Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
19 Юни 12, 10:02 / Автор: Anett&Co
Управителният съвет на КСБ – ОП - Варна посрещна регионалните институции на Морската столица.
Областният съвет на КСБ посрещна настъпването на летния сезон в прекрасната зелена градина в двора на „Клуба на строителя” заедно с гости от различни регионални институции.
Областният съвет на КСБ посрещна настъпването на летния сезон в прекрасната зелена градина в двора на „Клуба на строителя” заедно с гости от различни регионални институции.

Срещата беше осъществена с цел Управителният съвет на Българската строителна камара – ОП - Варна да се запознае с представителите на ключовите институции, от които до голяма степен зависи строителният бизнес. Гости на събитието бяха г-н И. Иванов („Инспекция по труда”), г-н Баев и г-жа Малинова (РДНСК), Д-р Б. Георгиева и д-р Михайлова (РЗИ), г-н Бонджев (ЕОН), г-н Русев (ВиК),г-н Йорданов и г-н Ангелов (Пожарна),г-жа Г. Стоянова (НАП), г-н В.Николов (Басейнова дирекция), г-жа Радилова (РИОСВ) и г-н Станев (КЗП). Под залязващото юнско слънце и прохладната сянка бяха обсъдени много от проблемите, засягащи варненските строители.

След официалното представяне на присъстващите, събитието продължи с коктейл, придружен от по- неформални разговори в така създадената приятелска обстановка. Специален гост-лектор по време на коктейла бе г-жа Даниела Василева, управител на фирма „Ерика”, която разказа пред всички за много специфики, тайни и тънкости в градинарството и ландшафтния дизайн. Интересът на строителите беше голям, а въпросите много, тъй като озеленяването е важна част от екстериорния дизайн на всяко едно здание. Паркът, зелените площи, цветята и местата за отдих са онази част от сградата, която не само я доизгражда , но й придава и завършен вид. Ето защо, колкото и луксозно и добре да е обзаведена тя, недобре поддържаното и неподходящо озеленяване би могло да развали общото впечатление.

С изминалото събитие бе даден старт на летните мероприятия на КСБ – ОП – Варна, тъй като зелената градина към „Клуба на строителя” е чудесно място както за срещи между колеги, партньори и приятели, така и за професионални разговори.

За Контакти: Anett & Co.

Източник:
www.anett.co

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4535