Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
19 Юни 12, 10:14 / Автор: United Partners
Ново вино Enira Rose 2011 от винарска изба “Bessa Valley”
Със своята свежест Enira Rose 2011 е подходящата напитка за горещите летни вечери
Розето е специална напитка. То е за всички, които обичат да излизат за питие с приятели след работа. За тези, които обичат положителните емоции. Виното с бонбонени оттенъци често е подценявано и пренебрегвано за сметка на своите братя с плътен червен цвят. Съвсем незаслужено, защото със своята свежест розето е подходяща напитка за горещите летни вечери.

Enira Rose 2011 е най-новият купаж от 50% пeти вердо и 50% сира и е с бледорозов цвят, аромат на грейпфрут, портокалова кора и жълти цветя. Вкусът е плътен, освежаващ и балансиран. Прасковата допълва превъзходния послевкус.

Enira Rose 2011 е отгледано в специални парцели от лозовите насаждения на Bessa Valley, предназначени единствено за него. Купажът е обработен чрез специфичен процес, по време на който всеки сорт се пресова отделно, след което виното отлежава 6 месеца, преди да бъде бутилирано.

“Благодарение на внимателната екстракция на гроздовия сок и прецизно подбраното време за гроздобер виното придоби привлекателния бледорозов цвят. Те допринесоха и за хармонията във вкуса, която търсим във всеки един купаж от нашите вина.”, разказва Ивайло Антонов, Генерален мениджър на избата, за тайната на виното от Долината на бесите.

Enira Rose е на пазара от края на април. Цената на бутилка Enira Rose в магазинната мрежа ще бъде между 10 и 11 лева.

Повече за винарска изба «Беса Валей»
Проектът “Беса Валей” стартира през 2001 г. Производството на висококачествено вино е основна цел за собственика на винарната – граф фон Найперг, известен френски винопроизводител. Той твърдо вярва в качеството на българския тероар. С вината марка Енира граф фон Найперг цели да възвърне имиджа на българските вина по света.
Лозовите масиви на винарна «Беса Валей» заемат 3000 дка и са разположени на склон с южно изложение. Винарната е с капацитет на преработка 1000 тона грозде и производство на 1 милион бутилки вино. Всяка бутилка вино, произведена в Долината на бесите, е създадена по класическа френска технология от ръчно подбрано грозде от слънчевите хълмове в подножието на Родопите.
От месец септември 2010 г. фирма "Авенди" е ексклузивен дистрибутор на вината Енира за
България.

Още интересни факти и новини от избата четете на сайта или Facebook страницата на Bessa Valley.

За Контакти:

Венелина Михова venelina.mihova@united-partners.com
United Partners
Тел.:832 33 44

Източник:
United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1721