Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
20 Юни 12, 12:41 / Автор: Меркатор Груп/Symmetric Communication
Управителният съвет на Меркатор Груп с нови членове, които се ангажират да работят за развитието на бизнеса
Станка Пеянович поема дейността на компанията в Югоизточна Европа, а Игор Мароша ще отговаря за Словения и Хърватия
Любляна, 20.06.2012 г.

На провело се седмо поред за годината заседание, Надзорният съвет на Меркатор Груп направи значителни промени в ръководния състав на компанията.

С назначението на двама нови членове, съставът на новия Управителен съвет на Меркатор Груп е вече изцяло финализиран – това са Станка Пеянович, която ще отговаря за дейността на компанията в Югоизточна Европа, и Игор Мароша, който поема ръководството в Словения и Хърватия.

Вера Алянчич Фалеж беше освободена от длъжността член на Управителния съвет по стратегическото развитие на човешките ресурси и правните въпроси на Меркатор Груп. Считано от 19 юни 2012 г. тя ще бъде съветник на президента на УС по въпросите свързани с управлението на човешките ресурси и правните въпроси.

Освободен от досегашната си длъжност и членство в Управителния съвет на Меркатор Груп беше и Петер Заврл, който до момента отговаряше за оперативната дейност в Словения, с фокус върху продажбите на домакински уреди, търговия на едро и допълващи портфолиото на компанията активности. От 19 юни той ще бъде съветник на президента на Управителния съвет по въпросите, свързани с търговията на дребно.

Управителният съвет на Меркатор Груп е назначен за идните 5 години, а неговите членове са Тони Балажич (президент на Управителния съвет), Драго Кавшек, Станка Пеянович и Игор Мароша.

Меркатор Груп е словенска компания с над 60 години опит в основния си бизнес – търговия на дребно с бързооборотни стоки. У нас е представена с магазини „Рода“.
Веригата оперира на 7 пазара в Централна и Източна Европа, има над 24 000 служители и над 1500 магазина на обща площ от 1.3 млн. м².

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6374