Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

21 Юни 12, 10:21 / Автор: Ardency Consultung
Българска Фондова Борса внедри модерна система за електронна кореспонденция
Българска фондова борса внедри модерна система за електронна кореспонденция E-Corr. В началото на седмицата тя беше въведена в експлоатация и премина успешно технологичните тестове.
София, 20 юни 2012 г. – Българска фондова борса внедри модерна система за електронна кореспонденция E-Corr. В началото на седмицата тя беше въведена в експлоатация и премина успешно технологичните тестове. Новата система обслужва цялата изходяща кореспонденция на БФБ с членовете във връзка с осъществената търговия, членството в Борсата и надзорната дейност. Достъпът до системата е през защитена интернет връзка и се осъществява с универсален електронен подпис.

„Надяваме се в близко бъдеще цялата входяща и изходяща комуникация с членовете да се осъществява по електронен път, а на по-късен етап бихме желали да преминем към изцяло електронна кореспонденция и с листваните компании ” , каза Васил Големански, изпълнителен директор на Българска фондова борса–София.

Системата E-Corr е част от глобалната инициатива на БФБ за намаляване на екологичния й отпечатък.

За БФБ
Българска Фондова Борса – София АД е лицензирана от Държавната комисия по ценни книжа за извършване на дейност като фондова борса на 09.10.1997г. и към настоящия момент е единствената действаща фондова борса в страната. Предметът на дейност на дружеството включва организиране на търговия с ценни книжа и други финансови инструменти; организиране и поддържане на информационна система за търговия с ценни книжа; създаване и поддържане на клирингова система за гарантиране на поетите задължения по сделките с ценни книжа, извършвани на нея.

Източник:
www.ardencyconsulting.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1138