Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Интернет

Вземи в gLOG
21 Юни 12, 18:09 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
За първи път в България ще бъдат връчени награди за кампании и групи във Facebook
Отличията ще бъдат раздадени по време на събитието за дигиталeн бизнес, маркетинг и комуникации K2Web, което ще се проведе на 5 и 6 юли 2012 г. в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София
София, 21.06.2012 г. Първите по рода си в България награди за най-добри корпоративни страници, групи и приложения във Facebook, както и за цялостни кампании в социалните мрежи, ще бъдат връчени на официална церемония по време на предстоящото събитие K2Web, което ще се проведе на 5 и 6 юли 2012 г. в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София.

Оценяването ще бъде направено от експертното жури към Класацията на българските фейсбук страници, което ще номинира и Българската Facebook страница на 2012 г., оценявайки всички месечни победители в класацията до месец юли.

K2Web се организира от компанитe за дигитална комуникация Interactage и Social Me с партньорството на ИНТЕРПРЕД-СТЦ.

В рамките на двудневната програма на K2Web ще бъдат представени най-актуалните теми в областта на дигиталния бизнес, маркетинг и комуникации. Участници в събитието ще бъдат представители на бизнеса, дигиталната индустрия, предприемачеството, маркетинга и комуникациите. Те ще имат възможността да дискутират иновациите и успешните практики в онлайн бизнеса и медиите, интернет маркетинга и рекламата, дигиталните комуникации и социалните медии, оптимизацията (SEO) и маркетинга (SEM) за търсещи машини, управлението на онлайн репутация, сигурността в мрежата и др.

K2Web осигурява на присъстващите и добра възможност за създаване на нови бизнес контакти и партньорства. На финалната B2B Dinner участниците ще могат да се срещнат и да обменят идеи в неформална обстановка с водещи експерти и представители на дигиталната сфера и бизнеса.

Повече информация за K2Web можете да намерите на страницата на семинара:
http://k2web.bg

За ИНТЕРПРЕД - СТЦ София

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД Конферентен Център разполага със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager
PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1118