Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

23 Юни 12, 13:10 / Автор: Ardency Consulting
Ardency Consulting е финалист на световните ПР награди
Ardency Consulting е избрана сред финалистите за наградите Golden World Awards 2012 на Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA) в категориите “Корпоративни комуникации” и “Технологии”.
София, България – 22 юни 2012 г. - Ardency Consulting, водеща българска консултантска компания в сферата на корпоративни комуникации и връзки с медиите, обяви, че е избрана сред финалистите за наградите Golden World Awards 2012 на Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA) в категориите “Корпоративни комуникации” и “Технологии”. Признанието е за проекта за управление на комуникациите при сливането на Atos Origin и Siemens IT Solutions and Services в България.

Проектът за сливането на Atos и Siemens се отличава със сложността и кратките срокове на изпълнение, както и с разнообразието от използвани комуникационни тактики. Веднага след деня на обявяване на сливането, който бе проведен едновременно в около 40 страни, регионалното ръководство на Atos определи кампанията в България за най-успешния проект по управление на комуникациите.

Признанието за Ardency Consultancy идва от жури, което се състои от 60 международни професионалисти в областта на копоративните комуникации от над 40 страни. Големият финал на конкурса ще се проведе на 13 юли 2012 г. в Хелзинки, Финландия.

За Ardency Consulting

Ardency Consulting е консултантска компания за пълно обслужване в областта на маркетинг и PR комуникациите, която предлага на публични и бизнес организации развитие и реализиране на комуникационни стратегии.
Ardency Consulting е водеща българска PR агенция, която предоставя връзки с медии, корпоративни комуникации и маркетинг консултиране на международни и български лидери като Oracle, Българска Фондова Борса, Atos, Quintiles и много други бизнес организации.

 - 
За Golden World Awards

Създадени през 1990 г. и раздавани всяка година, GWA са едни от най-престижните награди в областта на PR комуникациите. Съдийският панел се състои от над 60 професионалисти от 40 страни. Конкурса, провеждан от IPRA (Международната асоциация за връзки с обществеността) е отворен за регионални, национални или международни PR програми, проведени или завършени в изминалите 12 месеца.

Източник: www.ardencyconsulting.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1284