Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

21 Юни 12, 20:28 / Автор: Ardency Consulting
Quintiles отново е „Водещ международен работодател” в Европа за 2012
Quintiles е класирана на седмо място в категорията за “Най-добро международно работно място в Европа”.
Компанията е едно от 7-те най-добри работни места в Европа

София, 21 юни 2012 г. – Quintiles отново е определена за „Водещ международен работодател” в годишната класация на „Great Place to Work Institute”®. Класацията е най-голямото европейско проучване на работодатели, което отличава 100-те най-добри организации за работа в Европа. Quintiles е класирана на седмо място в категорията за “Най-добро международно работно място в Европа”, благодарение на грижата, която полага за своите служители и на корпоративната култура, основана на доверие, която компанията е изградила и поддържа.

Quintiles e класирана редом до други водещи компании, като Microsoft, SAS и Admiral и повежда класацията сред компаниите, работещи в здравния сектор, като изпреварва световни организации като Abbot, Grunenthal, Medtronic, MundiPharma и Novo Nordisk.

Г-жа Йорданка Николова, директор на Quintiles България, отбеляза: „Горди сме, че през 2012 г. компанията ни отново е призната за „Водещ международен работодател”. За втора поредна година ние сме отличени в тази класация като работодател, в който служителите имат доверие и с който те се гордеят. Това признание също се дължи на нашите социално отговорни програми и работни практики, които предоставят възможност на колегите ни да водят здравословен живот и успешно да балансират работа и свободно време.”

Г-н Хосе Толови-младши, глобален изпълнителен директор на „Great Place to Work Institute”®, обясни: “Това постижение свидетелства за професионализма на управленския екип на организацията и стремежа му да предоставя отлични условия на работа. Независимо дали оперират в условия на икономически растеж или преминават през тежки времена, тези компании осъзнават потребността от и положителния бизнес ефект на работна култура, която се основава на доверие, гордост и колегиалност. Поздравяваме всички лидери, мениджъри и служители в Европа, които заедно създават по-добри работни места.”

Всяка година „Great Place to Work Institute”® изготвя ежегодния “Списък на най-добрите работни места” като провежда проучване в над 45 страни от целия свят. За да бъдат допуснати до номинации за „Водещ международен работодател”, компаниите трябва да са отличени поне с три национални награди за „Най-добро място за работа”, да имат минимум 1 000 служители по света и поне 40% (или 5 000 служители) от работната сила да е извън страната, в която е базирана компанията.

За Куинтайлс

Куинтайлс е единствената напълно интегрирана компания за биофармацевтични услуги, предлагаща клинични, бизнес, консултантски и финансови решения в целия свят. Организацията на Куинтайлс, с повече от 25 000 специалисти в 60 страни, работи с непоколебима отдаденост за пациенти, безопасност и етика. Куинтайлс помага на биофармацевтичните компании да управляват риска и да се възползват от възможностите в среда, характерна с непрекъсната си промяна. В България Куинтайлс е водеща компания за биофармацевтични услуги с над 120 високо квалифицирани специалисти. За повече информация посетете www.quintiles.com.

Източник: www.ardencyconsulting.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.149