Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
21 Юни 12, 22:30 / Автор: LG
Стилният LG Optimus L5 прави дебют у нас и на световния пазар
София, 21.06.12 г. – LG Optimus L5, един от най-елегантните и красиви смартфони от стилната серия на LG – L-Style, дебютира на българския пазар. Смартфонът беше пуснат първо на ключови европейски пазари, сред които и нашият, а по-късно ще се състои премиерата му в страните от Организация на независимите държави (ОНД), Средния изток и Азия. Скоро след това моделът ще прекоси океана и ще достигне до пазарите в Централна и Южна Америка
София, 21.06.12 г. – LG Optimus L5, един от най-елегантните и красиви смартфони от стилната серия на LG – L-Style, дебютира на българския пазар. Смартфонът беше пуснат първо на ключови европейски пазари, сред които и нашият, а по-късно ще се състои премиерата му в страните от Организация на независимите държави (ОНД), Средния изток и Азия. Скоро след това моделът ще прекоси океана и ще достигне до пазарите в Централна и Южна Америка.

LG Optimus L5 напълно следва елегантната линия на моделите от L-Style и демонстрира дискретното сливане на стил и технология. Облечен в грациозен тънък корпус с дебелина от едва 9,5 мм, смартфонът идва с интуитивни и интелигентни функции като поддръжка на две SIM карти (в Азия, ОНД, Средния изток, Централна и Източна Америка) и на NFC „Tag & Play” за улесняване на мобилната търговия и обмена на файлове от типа peer-to-peer (у нас, както и в останалите европейски страни и Северна Америка).

Моделът е оборудван с последната версия на операционната система на Google Android Ice Cream Sandwich и разполага с най-добрия в класа си 4,0-инчов дисплей за увлекателно и пълноценно мобилно преживяване. Новият потребителски интерфейс ви позволява да извършвате много повече действия с по-малко натискания. Optimus L5 идва с новия User Experience (UX) с QuickMemo, което дава на потребителите възможност да си водят бележки директно върху снимка или документ, без да се налага да отварят отделно приложение.

“LG Optimus L5 е перфектно балансиран смартфон. Той съчетава елегантен дизайн, качествен дисплей, добра производителност, дълъг живот на батерията и примамлива цена – предимства, които може да се сторят особено привлекателни за много потребители,” коментира д-р Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „Това устройство, заедно с останалите продукти от L-Style серията, е предназначено специално за потребители, които обичат да са винаги на върха на модната вълна”.

Ключови спецификации:

- Чипсет: MSM7225A (Cortex A5 800MHz)
- Памет: до 4GB вътрешна/ разширяема до 32GB Micro SD
- Дисплей: 4,0-инчов HVGA
- Камера: 5,0 MP AF с LED светкавица
- ОС: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
- Батерия: 1,500mAh
- Размери: 118,3 x 66,5 x 9,5 (мм)

За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на www.lgе.com.

За Контакти:

Деница Дженева
AMI Communications за LG Electronics
02/ 989 51 15
0886 634 580
denitsa.djeneva@amic.bg

Източник: www.lge.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5395