Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

25 Юни 12, 11:10 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Покана до медиите за Заключителна пресконференция по проект „Информационна кампания за имиграционния феномен“
Пресконференцията ще се проведе на 26 юни 2012 г. (вторник) от 11:00 часа в Grand Hotel Sofia, ул. ”Гурко” 1, гр. София.
Уважаеми колеги,

Списание ENTERPRISE има удоволствието да ви покани на Заключителна пресконференция по проект „Информационна кампания за имиграционния феномен”, която ще се проведе на 26 юни 2012 г. (вторник) от 11:00 часа в Grand Hotel Sofia, ул. ”Гурко” 1, гр. София.

По време на заключителната прескнференция ще бъдат представени резултатите и очакванията от реализирането на проект „Информациона кампания за имиграционния феномен”, ще бъдат предложени решения и препоръки за по-добрата и ефективна работа по интеграцията на граждани от трети страни, както и ще се набележат често срещаните проблеми на имигрантите в България.

Участници в пресконференцията:

- Ева Любомирова, ръководител на проекта
- Борислав Гаврилов, ключов експерт по проекта
- Стоян Стоянов, консултант по проекта

Проект „Информационна кампания за имиграционния феномен“ се реализира от списание ENTERPRISE и се финансира от Европейския фонд за интеграция на граждани на трети страни. Целта на проекта е да запознае обществото за провеждането на последователна и дълготрайна политика за гарантиране на правата на имигрантите (граждани на трети държави) и за гарантиране на тяхната успешна интеграция в българското общество.

Списание ENTERPRISE се издава от Интернешънъл Трейнинг енд Дивелопмънт Център ООД.

http://www.enterprise.bg/together/

Моля, потвърдете своето участие не по-късно от 17:00 часа на 25 юни 2012 г. (понеделник) на тел.: 0879 931 336 или e-mail: d.chobanova@proway.bg.

За допълнителна информация:

Петър Стоянов

главен редактор

сп. ENTERPRISE

тел.: 0894 426 245

e-mail: petar@enterprise.bg



Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейския фонд за интеграция на граждани на трети страни, съфинансиран от Европейския съюз. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от „Интернешънъл Трейнинг енд Дивелопмънт Център” ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Отговорния орган.

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay  

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.49