Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

27 Юни 12, 09:37 / Автор: Проджекта
Дон Мигел и Хосе Руиз за първи път в България!
Семинари „Четирите споразумения: Практическо ръководство за лична свобода“ и „Петото споразумение: Практическо ръководство за самоусъвършенстване“ - 03 ноември 2012, НДК
След изключително успешния семинар на Робин Шарма „Лидерство без титла“ през 2011 г., за първи път в България световноизвестните автори и лектори дон Мигел Руис и дон Хуан Руис ще представят споразуменията – прости и мощни принципи, приложими както за личностно развитие, така и за развитие на организациите. Четирите споразумения и Петото споразумение синтезират знанието на толтеките – общност на учени жени и мъже в древно Мексико, представено по модерен начин от Мигел и Хуан Руис за нуждите на 21-ви век.

Според дон Мигел Руис, всичко което правим е базирано на споразуменията, които сме сключили. Най-важни са споразуменията, които сме направили със себе си. С тези споразумения ние си казваме кои сме, как да се държим, какво е възможно и какво не е възможно.

Петте споразумения са трансформирали живота на милиони хора по света. Те се прилагат и в бизнеса от организации като Pfizer, Delta Airlines, Prudential Financial, Smithsonian Institution и много други. Споразуменията описват поведението на най-ефективния лидер, стратега, творческата личност или идеалния член на екипа.

Събитието се организира с помощта на широка мрежа от партньори, включително: Website.bg, ORM.BG, Emmis Bulgaria, Mail.bg, Expert.bg, Actualno.bg, Еvents.bg, NEG.BG, Comfort.bg, Econ.bg, inews.bg.

Организаторите са предвидили специална въвеждаща цена при регистрация до 10 юли 2012.

За повече информация и регистрация посетете сайта на събитието: www.ruiz-bg.com.

За Контакти:

Проджекта ООД
02/ 9831094
info@projecta.bg

Източник:
http://www.ruiz-bg.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9694