Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
27 Юни 12, 17:11 / Автор: LG
Преобразете своя LG L-Style с уникална нова визия
LG Electronics отново зарадва любителите на нестандартни идеи с новата си лятна промоция. След успеха на миналогодишната промоция, в която всеки, закупил LG Ego T500, получи възможност да промени визията на задния панел на телефона си, тази година компанията обогати възможностите за персонализиране.
LG Electronics отново зарадва любителите на нестандартни идеи с новата си лятна промоция. След успеха на миналогодишната промоция, в която всеки, закупил LG Ego T500, получи възможност да промени визията на задния панел на телефона си, тази година компанията обогати възможностите за персонализиране.

Новото предложение на LG е насочено към стилните модели от серията LG L-Style – LG Optimus L3, L5 и L7 и позволява да се променя не само задния панел, но и екрана на телефона. По този начин можете да добавите допълнителна оригиналност към и без това уникалната форма на смартфоните от серията и да направите телефона си напълно по свой вкус.

Още по-оригинални с комбинацията L-Series и уникален скин
Следвайки желанието на потребители да са уникални, LG им предложи разнообразни визии, които напълно отговарят на предпочитанията на креативните потребители, търсещи оригиналност. Мотивите са разделени в осем различни категории и обхващат образи на известни личности, флорални мотиви, източни символи и други атрактивни елементи.

Така наречените „скин” представлява специално самозалепващо се фолио с ламинирано покритие, което не само изцяло променя вида на телефона, но и предпазва апарата от надраскване и износване. Същото изображение може да се изтегли и от сайта lgoptimus.bg и да допълни персонализирането.

В периода 25 май – 31 юли всички, закупили телефон от серията LG L-Style, ще открият в кутията на апарата си карта с код, който могат да използват еднократно, за да получат избран от тях стикер напълно безплатно по куриер. Клиентите трябва да изберат един от 100-те различни скин дизайна от галерията на lgoptimus.bg и да изтеглят от същото място съответстващия „тапет” за екрана. На сайта ще открият и повече подробности за промоцията.

Уникална форма на пазара на смартфони
Моделите от серията LG L-Style Series са отлични за персонализиране, защото правят мигновено впечатление с оригиналната си форма. Отличителните естетически елементи на LG Optimus L3 включват модерна правоъгълна форма и хармоничен контраст, допълнен от фини метални акценти, което е уникално на пазара на смартфони в момента. Това е най-достъпното устройство от цялата серия, която използва операционната система Android.

Смартфонът LG Optimus L7 се предлага в бял и черен цвят. Той e снабден с голям дисплей – 4,3 инча, и използва последната версия на операционната система на Google Ice Cream Sandwich. Изисканият дизайн се допълва от приятни метални елементи поставени от двете страни на модела, липсата на физически бутони и плъзгащ се капак за MicroUSB порта.

Попитайте вашия оператор за повече подробности относно промоцията.

За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на
www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на
www.lgе.com.

За Контакти:

Деница Дженeва
AMI Communications за LG
02/ 989 51 15
0886 634 580
denitsa.djeneva@amic.bg

Източник: www.lge.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1351